Jedan od najpoznatijih ex jugoslovenskih bendova „Bijelo dugme“,  predvođeno Goranom Bregovićem, nastupiće u novogodišnjoj noći na trgu ispred Staroga grada u Budvi, u organizaciji Opštine Budva i Turističke organizacije ovog grada.
Grbljani i njihovi prijatelji i gosti imali su priliku da u restoranu „Velji mlin“ u Radanovićima prisustvuju promociji novog CD, poznatog estradnog umjetnika Duleta Rajkovića posvećenog Grblju.

U Šoping centru "Kamelija" u Kotoru sjutra veče od 19 sati bice organizovan dogadjaj URA OD DRENJINA. Posjetioci ce  isprobati razne delicije napravljene od drenjina. Goste će zabavljati  Boka Bend  i Ansambl Nikola Djurkovic....

Pomorci Damir Milović iz Herceg Novog, Slavenko Staničić iz Tivta i Dušan Vujović i Podgorice našli su se u Meksičkom zalivu, koji su nedavno bili zahvaćeni uraganima. Jednog sunčanog dana, ipak, uspjeli su da u slobodnom vremenu ulove sabljarku, jednu od najbržih riba na planeti. Iz mora...

Osoblje restorana plaže „Marina“ u Kukuljini pronašlo je i vratilo novčanik sa većom količinom novca, bankovnim karticama i ličnim dokumentima Stevu Orašaninu, predstavniku Vinarije „Zvonko Bogdan“ za Crnu Goru.
Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat danas su imali neobičan zadatak u Donjoj Lastvi. Iz krošnje velike palme na šetalištu u Donjoj Lastvi vatrogasci su izvadili i spasili  mačka Martina.  
Stari ponos Jugoslovenske Ratne mornarice, podmornica P-821 HEROJ koja kao muzejska vrijednost ostavlja bez daha posjetioce Porto Montenegra sa svih meridijana,  27. avgusta proslavlja 50. godina od kada je, kao tadašnje „pomorsko čudo”, iz brodogradilišta u Splitu porinuta u more.

Kotorski planinarski klub "Pestingrad" večeras organizuje noćnu pješačku turu, Ivanova korita-Babina glava. Organizatori  najavljuju da se radi o lakoj i bezopasnoj turi,  koja donosi na kraju divan pogled na okolinu. Lampadine su obavezne. Zborno mjesto je Trojica u 18. 30 a obavezno je ponjeti lampe ....