Na 49. Prazniku mimoze danas zabava za mališane i prilika da se njihova kreativnost i mašta nagrade. Od 15 do 17 sati u Institutu “Dr Simo Milošević”, uz muziku , ples i zabavne igre  planiran je maskenbal za djecu do 7 godina, a od 17 do 19 sati  i za one starije.
Na donatorskom balu pod maskama, organizovanom u petak od strane Rotari kluba Kotor, u poslovnom centru ''Vukšić'' u Radanovićima prikupljeno je 3.135 eura za nabavku mobilnog EKG aparata za Jedinicu Hitne medicinske pomoći u Kotoru.
Gledaoci TVCG večeras su izabrali predstavnika Crne Gore za Pjesmu Evrovizije koja se održava u Lisabonu. Pobjednik Montevizije je Vanja Radovanović crnogorski kantautor.
"Nastupam prva sa pjesmom “Dišem”i znam da će me moji Tivćani podržati i glasati za mene, kao i uvjek do sada kada je to trebalo”, kaže Nina Petković za Radio Tivat.
Rotary klub Kotor organizuje Donatorski bal pod maskama sjutra ( petak) sa početkom u 19,30 u svečanoj sali „D Event" u Poslovnom centru „Vukšić".
Kinološki savez Crne Gore organizuje Nacionalnu izložbu pasa svih rasa koja će se održati u Tivtu, sjutra na šetalištu Pine. Zbog lošeg vremena organizatori su saopštili da će početak izložbe umjesto, kao što je prvobitno najavljeno u 12, početi u 14 sati.
Tokom 11 mjeseci prošle godine, u Crnoj Gori je sklopljeno ukupno 3.127 brakova, dok je onih koji su okončani razvodom ukupno 575 brakova. Matematički gledano, to znači da se razveo skoro svaki šesti par, pokazuju zvanični podaci MONSTAT-a.
Tradicionalni karnevao lastovski održaće se u subotu, 10. februara u 14 sati u Donjoj Lastvi - saopšteno je NVO"Harlekin".
Raspored nastupa na predstojećoj Monteviziji, koja će se održati 17. februara, određen je žrijebom na sastanku autora i izvođača sa članovima tima RTCG-a