Mještani Seljanova i njihovi gosti imaju od danas novu slatku priču, pogodnu baš za vrele ljetne dane. Poslije poslastičarnice “Minjon” u srcu Tivta i kamiončića “Minjončića” na Trgu od kulture, na Seljanovo je stigao Paviljon Minjonak! U društvu prijatelja i Seljanovaca, sestre Marijola Dimitrijević i...

Specijalni tegljač danas  je utovario malu podmornicu“Tisa“i transportovaće je do Beograda gdje će biti muzejski eksponat.       
Tradicionalna gastronomska manifestacija ''P(i)jat od žućenice'', u sklopu XIV Međunarodnog Žućenica festa održaće se u subotu, 16. juna u Tivtu, na rivi Pine.

U strogom centru grada Beograda prije desetak dana otvoren je Muzej iluzija, koji nudi sadržaje, zanimljive za mlađe i za starije ljubitelje avantura i neobičnog, što se može zaključiti i po profilu prvih posjetilaca. Smješten u Nušićevoj 11, muzej na dva nivoa pokazuje različite eksponate uz...

U najnovijem broju časopisa "Pogled" Inženjerske komore Crne Gore izašao je tekst o tivatskom inžinjeru Matu Maroviću pod nazivom "Vizionar koji je zadivio svjetske naučne autoritete".