Pronađena ženka psa u Donjoj Lastvi, skroz bijela sa braon flekom preko lijevog uva, podsjeća na vrstu pit bul ili staford. Pas je bio privezan pri skalama na rivi u blizini crkve Sv. Roka. Privremeno je sklonjena sa kiše i udomljena. U slučaju da je...

Porto Montenegro zajedno sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, Domom zdravlja Tivat i ordinacijom Mansa Medica organizuje Dan borbe protiv dijabetesa, u Jahting klubu Porta Montenegra u utorak 14. novembra od 9 do 14h.
Radio Televizija Crne Gore raspisala je javni konkurs za izbor nove kompozicije za Pjesmu Evrovizije 2018. Konkurs je otvoren narednih 45 dana. Pravo da konkurišu imaju autori iz cijelog svijeta, a isti autor može prijaviti najviše dvije kompozicije, a predmet konkursa su nove kompozicije zabavne i popularne muzike, koje nisu ranije objavljene i izvedene.
"Bundeve za osmjeh" naziv je tradicionalnog humanitarnog cjelodnevnog programa u nautičkom naselju  Porto Montenegro, koji je zakazan za danas od 11 do 15 sati, a sva prikupljena sredstva od prodaje kreativnih rezbarenih bundeva, slatko-slanih delicija, i atraktivnih sadržaja sa motivom Noći vještica namijenjen je za djecu Resursnog centra za sluh i govor iz Kotora.
Jedan od najpoznatijih ex jugoslovenskih bendova „Bijelo dugme“,  predvođeno Goranom Bregovićem, nastupiće u novogodišnjoj noći na trgu ispred Staroga grada u Budvi, u organizaciji Opštine Budva i Turističke organizacije ovog grada.
Grbljani i njihovi prijatelji i gosti imali su priliku da u restoranu „Velji mlin“ u Radanovićima prisustvuju promociji novog CD, poznatog estradnog umjetnika Duleta Rajkovića posvećenog Grblju.

U Šoping centru "Kamelija" u Kotoru sjutra veče od 19 sati bice organizovan dogadjaj URA OD DRENJINA. Posjetioci ce  isprobati razne delicije napravljene od drenjina. Goste će zabavljati  Boka Bend  i Ansambl Nikola Djurkovic....

Pomorci Damir Milović iz Herceg Novog, Slavenko Staničić iz Tivta i Dušan Vujović i Podgorice našli su se u Meksičkom zalivu, koji su nedavno bili zahvaćeni uraganima. Jednog sunčanog dana, ipak, uspjeli su da u slobodnom vremenu ulove sabljarku, jednu od najbržih riba na planeti. Iz mora...