U organizaciji NVO Harmonija iz Kotora, proteklog vikenda u Tivtu održan je V Skup  praktičara integrativne medicine, koji je i ovoga puta okupio eminentne stručnjake iz zemlje i regiona. Bila je to prilika da se zainteresovani informišu o integrativnoj medicini  i raznim tehnikama, odaberu neku od preventivnih metoda, ali i onih kojima, pored odgovora klasične medicine, mogu popraviti zdravstveno stanje prateći unutrašnje tokove organizma, obavještavaju organizatori, NVO Holistički centar Harmonija iz Kotora.
U Multimedijalnoj sali Opštine Tivat danas je počeo V skup integrativne medicine koji organizuje NVO “Harmonija” iz Kotora”. Skup, kome prisustvuju stručnjaci iz ove oblasti iz Crne Gore, je otvorila dr Milenka Vraneš Grujičić:
Holistički centar „Harmonija" iz Kotora organizuje „Skup integrativne medicine", koji će biti održan danas u 10 sati, u zgradi Opštine Tivat.
U organizaciji NVO Holistički centar Harmonija iz Kotora, sutra od 10 sati u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat biće održan 5. Skup integrativne medicine, koji će obuhvatiti prezentaciju više različitih metoda liječenja.
U organizaciji NVO Holistički centar Harmonija iz Kotora, u subotu, 18.februara od 10 sati u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat biće održana info radionica o integrativnoj medicini, koja će obuhvatiti prezentaciju više različitih metoda liječenja.
"Autizam je hronično stanje, a prepoznavanje simptoma, rana dijagnostika i intervenisanje jako su važni kako bi opšta funkcionalnost djeteta kojem je ustanovljen ovaj neurorazvojni poremećaj bila bolja" – kazala je doc. dr Milica Pejović Milovančević, načelnica Klinike za djecu i omladinu Instituta za mentalno zdravlje iz Beograda koja je u pres sali kotorskog Kulturnog centra večeras održala jako posjećeno predavanje na temu „Autizam-sve što se željeli da pitate".
Predavanje pod nazivom „Autizam-sve što se željeli da pitate" biće održano danas u 17 sati i 30 minuta u pres sali Centra za kulturu „Nikola Đurković".
Predavanje pod nazivom „Autizam-sve što se željeli da pitate" biće održano u subotu 4. februara u 17 sati i 30 minuta u pres sali Centra za kulturu „Nikola Đurković" u Kotoru.