35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
12985 votes
Vijesti
Socijaldemokrate Tivta nastupiće samostalno na lokalnim izborima koji će se održati 5. aprila 2020. godine. Ova odluka jednoglasno je donešena na sinoć održanom OO Socijaldemokrata Tivta, kojem je prisustvovao i menadžer OO Danilo Orlandić.
U 4. kolu plej-ofa Regionane vaterpolo A1 lige u Igalu se večeras sastaju Jadran Carine - Jug.
Pozorišna predstava „Lice“ rađena u produkciji Centra za kulturu Berane, po tekstu Aleksandra Galina i u režiji Zorana Rakočevića biće izvedena večeras od 20 sati u Velikoj sali centra za kulturu Tivat. Igraju: Danilo Lončarević, Vanja Jovićević, Đorđije Tatić i Maša Labudović.
U cilju stvaranja kadrovskog potencijala za formiranje spasilačkih službi na plažama, Nastavni centar za obuku spasilaca na vodi Crvenog krsta Crne Gore organizuje kurseve za obuku spasilaca na vodi i provjere za ovjeru licenci za 2020. godinu.
Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima. Na sjeveru tokom dana manje padavina, u noćnim satima se očekuju intenzivnije padavine a kiša će preći u susnježicu i snijeg. Vjetar umjeren do jak, na udare i veoma jak, u sjevernim predjelima moguće i olujne jačine, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 17 stepeni.