35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Treba li Tivtu nova sportska dvorana?
212 votes
Vijesti
Odigrani su polufinalni mečevi Kupa Crne Gore u boćanju. Plasman u veliko finale izborile su ekipe Palma 1 iz Tivta i Vala iz Herceg Novog.

40 tak godina živi i radi na Menhetnu. Klijenti su mu Wall Street Journal, Washington Post , Sony music, Soni mjuzik, Nike, Warner Bros. Radove mu izlažu Smithsonian Museum, MoMA u New Yorku, SFMOMA u San Franciscu. Predavao je na Cooper Unionu s Miltonom Glaserom...

Medjunarodni Dan bijelog štapa, odnosno Dan osoba sa oštećenim vidom, obilježava se svakog 15. oktobra od 1964., kada ga je proglasio tadašnji američki predsjednik, Lindon Džonson. Ovo je dan kada se skreće pažnja javnosti na prava, mogućnosti, i teškoće osoba oštećenog vida kao i na neophodnost njihove veće integracije u društvo.
Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj, u saradnji sa JP za upravljanje morskim dobrom, danas je organizovao čas u prirodi na Tivatskim solilima za učenike petog razreda OŠ “Drago Milović” i OŠ “Branko Brinić”.
Nezaposleni mladi, koji imaju između 18 i 30 godina i žele da steknu nova znanja i vještine, mogu se prijaviti za učešće u programu Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje treću godinu za redom. U sklopu jesenjeg programa, besplatne radionice za mlade biće održane u pet gradova, a u toku su prijave za Bar i Tivat. Prijave su moguće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.me.
Zajednički savjetodavni odbor Evropskog odbora regija i Crne Gore održava danas svoju 13. Sjednicu u Tivtu, sa naglaskom na infrastrukturu i ulogu industrije u ekonomskom razvoju na mjesnom nivou. Ono što je naglašeno jeste da je infrastruktura veoma važna za razvoj jedne države.
Na osnovu Odluke o pokretanju postupka traženja partnera za gradnju stambeno-poslovnog objekta na UP 134 b u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana “Tivat –Centar “(Sl.list CG -opštinski propisi br.19/19 od 13.05.2019 ) Opština Tivat objavljuje JAVNI POZIV za prikupljanje ponuda radi traženja strateškog partnera za gradnju stambeno –poslovnog objekta
Opština Tivat biće domaćin „Otvorene škole zabavnog fudbala“ (FUN FOOTBALL SCHOOL), sportsko-edukativnog projekta za dječake i djevojčice uzrasta od 8 do 12 godina, koji okuplja i na desetine trenera predavača.

Iz Centra za kulturu Tivat obavještavaju da je večerašnji koncert gudačkog kvarteta “ALLEGRIA” iz Podgorice otkazan zbog bolestiizvođača. O naknadnom terminu javnost će biti blagovremeno obavještena poručuju iz Centra za kulturu Tivat....