35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Imate li povjerenja u bankarski sistem Crne Gore?
Vijesti

Članovi UBNORA TIVAT, zajedno sa članovima posade broda Jadran i sa učenicima SSŠ  Mladost učestvovali su na komemoraciji narodnim herojima Nikoli Đurkoviću i Savu Iliću, kao i prvoborcima Stjepu  Šarencu i Dašu Pavličiću u Herceg Novom.

Sklapanje ugovora o zakupu vezova u lučici Kalimanj, kako su i najavili iz Komunalnog, počelo je danas tako da će svi zainteresovani potpisivanje moći obaviti svakog radnog dana od 8- 11 sati. Ugovori se potpisuju na period od šest mjeseci, kazala je kordinatorka u Službi...

Raspremanjem kancelirjskog i galerijskog prostora u zgradi ljetnjikovca, danas je, kako je ranije i najavljeno, počela rekonstrukcija objekta JU Muzej i galerija Tivat. Zaposleni će do završetka radova biti smješteni u prostoru etnografske zbirke, kazala je direktorka Jelena Bujišić navodeći da je u toku priprema programa...

Tim Porto Montenegra predstavlja svoj projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava od 19. do 27. januara. Sajam u Dizeldorfu je najveći evropski „tržišni brod brodova”, i tim Porto Montenenegra je, svake godine,...

Bez obzira na period mirovanja zelenila i sadnje novih biljaka u radnoj jedinici Zelenilo doo Komunalno Tivat planiraju aktiv nosti kojima će nastaviti uljepšavati parkovske površine u gradu.
Rješavanje višegodišnjeg problema na koji ukazuju mještani i MZ Krtoli, izmještanje tehničkih plovila kotorske kompanije „YU Briv“ sa mula Bazdanj u Obali Đuraševića biće riješen „Programom čvrstih privezišta i pristaništa u Crnoj Gori“ koji čeka saglasnost nadležnog Ministarstva pomorstva i saobraćaja-tvrde u Morskom dobru.
Generalni sekretar Zajednice opština Crne Gore Refik Bojadžić, obavijestio je da je zaključak Savjeta za građansku kontrolu rada policije o tome da se na izlazu sa javnih parkirališta postavi znak o obavezi upotrebe sigurnosnog pojasa u vozilu, proslijeđen nadležnim organima svih jedinica lokalne samouprave sa preporukom da realizuju predloženu mjeru.
Radovi za Savindanski literarni konkurs mogu se dostaviti još danas – obavještavaju iz Srpskog prosvjetno-kulturnog društva "Prosvjeta". "Literarni konkurs u čast i slavu Svetog Save, za učenike osnovnih škola u Boki Kotorskoj, Srpsko prosvjetno-kulturno društvo "Prosvjeta" raspisalo je pozivnim pismom u novembru 2018. godine.