35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li trgovine treba da rade nedjeljom?
Vijesti

J.P  Regionalni vodovod Crnogorsko primorje  će sjutra (srijeda),od 09 do 17 sati  izvoditi radove na lokaciji poviše „Jaza“ i u tom periodu će biti obustavljeno vodosnabdjevanje  potrošača naselja Dumidran,Gradiošnica,Vrijes,Brdišta, Aerodrom,Obala Đuraševića i Krašići.    ...

Ekipa filmske produkcije dramskog ostvarenja Minamata čije snimanje je završeno u Tivtu, donirala je novu opremu Službi zaštite i spašavanja Tivat, u znak zahvalnosti za izvanrednu i profesionalnu saradnju tokom snimanja ove filmske drame u kojoj glavnu ulogu tumači holivudska zvijezda Džoni Dep /Johnny Depp/.
Povodom jučerašnjeg  napada na Igora Tomkića iz Berana Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore   izražava duboko žaljenje i izrazitu zabrinutost te najoštrije osuđuje takav kukavički čin, koji nije samo atak na fizički integritet jedne osobe samo zbog toga što je hrvatske nacionalnosti,  nego i na temelje multinacionalne, multikonfesionalne i građanske Crne Gore.
Iz Građanskog pokreta URA Tivat danas su pozvali na odgovornost za požar koji se desio na lokalitetu PD Montepranzo u blizini aerodroma Tivat.
Grevillea Johnson, naziv je novog stabla koji se od danas može sresti u Velikom gradskom parku i jedino je takve vrste u ovom zaštićenom objektu prirode a drugo u cijelom Tivtu. Akciju sadnje kao i program sa mališanima vrtića Bambi, OŠ Drago Milović i Muzičke škole, priredili su NVO Dječiji savez Tivta i MK Da Qui zajedno sa Komunalnim DOO, u susret proljeću kao i Medjunarodnom danu poezije i Svjetskom danu sreće.

Nakon veoma uspješnog koncerta u Podgorici, crnogorski izvođač sevdalinki Dragan Račić, prijatelj Radija Tivat i naš čest gost,nastupiće na velikom koncertu sevdalinki u Beogradu, 3. Aprila u Sava Centru. Pored Račića, crnogorsku muzičku scenu će predstavljati i Esad Merulić a pored njih, nastupiće još 15...

Pored graničnog prelaza Vitaljina sa Crnom Gorom, Hrvatska obnavlja i granični prelaz Gornji Brgat sa BiH. Iz HAK-a obavještavaju da će od 25. marta do 17. aprila zbog radova biti zatvoren taj međunarodni granični prelaz. Biće moguć samo prelazak pješaka.