35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li biste prihvatili posao u inostranstvu?
278 votes
Vijesti
Naši vaterpolisti večeras od 19 sati igraju sa Mađarima polufinalni meč Prvenstva Evrope. Selektor Vlaidmir Gojković kaže da moramo biti na vrhunskom nivou da bi slavili protiv domaćina:
Danas počinju prijave za Treću trku karića, najluđu vožnju ulicama grada, koju će NVO Maškare prirediti 7. marta u Herceg Novom.
Pretežno sunčano uz postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći ponegdje na jugu moguća slaba kiša. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju, mjestimično umjeren do pojačan, uglavnom južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 15 stepeni.
Hrvatski zastupnik Tonino Picula,koji boravi u Crnoj Gori kao stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Crnu Goru.  danas se sastao u prostorijama Hrvatskog nacionalnog vijeća sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori - objavio je Radio Dux.
Današnji dan obilježavamo u jednim specifičnim medijskim okolnostima u kojima je etička profesija na žalost kod jednog broja medija značajno posrnula i gdje su svi etički, svi prateći medijski standardi i samoregulacioni mehanizmi zapostavljeni - ovo je povodom Dana crnogorskih novinara, za Skala radio izjavio Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije.
Na nekoliko mjesta duž zaliva proteklih dana primjetna je ledena kora od smrznute morske vode - objavio je Radio Kotor.