35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li vam se svidja program dočeka Nove 2020. na Pinama?
111 votes
Vijesti

Jedan od prioriteta u radu Uprave policije je suzbijanje i rješavanje napada na novinare i medije i njihovu imovinu kao i preventivno djelovanje u cilju omogućavanja nesmetanog obavljanja novinarskog poziva u Crnoj Gori, ocijenjeno je na sastanku predstavnika Uprave policije i Sindikata medija Crne Gore (SMCG).

Boćari Vala iz Herceg Novog poslije sjajnog meča i dodatne ruke, ili ti produžetka, uspjeli su da izjednače rezultat u pobjedama na 1-1 u finalu Kupa Crne Gore protiv Palme 1 iz Tivta.

Našoj redakciji stiglo je pismo zahvalnosti zadarskih studenata i njihove profesorice dr Vande Babić, koji su protekle sedmice boravili u Boki. U pismu se kaže Zahvaljujući Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan R Hrvatske, Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore i Odjelu za kroatistiku Sveučilišta u Zadru, organizirano...

Sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Jovanka Laličić - saopšteno je iz ove partije.

U organizaciji Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom,u Budvi je održana prezentacija o upravljanju„pet friendly“ plažama u Hrvatskoj, predstavljajući primjer dobre prakse koja treba da se primjeni i u Crnoj Gori. Prezentaciju su održali Milica Mašanović iz Službe za održivi razvoj morskog dobra  i Igor Montanari-Knez...

Dan škole KSI Montenegro, simbolično se podudara sa Danom Ujedinjenih Nacija i stoga će se u četvrtak, 24. oktobra u školi slaviti različite kulture - saopšteno je iz škole.
U tunelu „Vrmac“ Kotor – Tivat u nedjelju u poslijepodnevnim satima otpao je jedan od ventilatora sistema za ventilaciju. Samo pukom srećom niko nije stradao, obzirom da ovim tunelom svakog dana prođe više stotina automobila.