35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Podržavate li gradjanske proteste u Podgorici?
Vijesti

Na sajmu turizma, 41. po redu koji je počeo danas i traje do 24. februata u Beogradu Turistička organizacija Tivat predstavlja turističku ponudu grada na zajedničkom štandu na kome se prezentuje kompletna turistička ponuda Crne Gore. Sajam turizma sa više od hiljadu izlagača iz 38...

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici Arsenal je u Ulcinju savladao Novi Pazar sa 2-1.
Predstavnici tivatskih sportskih klubova očekuju da će Strategija razvoja sporta u Tivtu do 2021. godine doprinijeti stvaranju boljih uslova za rad klubova i njihovom boljem finansiranju – čulo se na današnjoj javnoj raspravi o Nacrtu ovog dokumenta za sportske organizacije.
Građanski pokret „97 000 Odupri se“ u subotu organizuje treći protestni skup u Podgorici u cilju iskazivanja građanskog protesta zbog, kako navode,  nefunkcionalnosti svih segmenata političkog sistema u Crnoj Gori. Novo okupljanje ispred zgrade Tužilaštva zakazano je za 23.februar u 18 sati. Tim povodom razgovaramo sa članom organizacionog odbora protestne kampanje, Ilijom Gajevićem.
Na 26. Medjunarodnom festivalu dječije pjesme “ Zlatna pahulja” koji sutra počinje u Rožajama nastupiće Ivan Vojnić, učenik I/6 razreda OŠ "Drago Milović" i aktivan član Dječijeg saveza Tivta.
OO Crnogorske u Tivtu sa velikom zabrinutošću konstatuje da Opštini Tivat prijeti finansijska blokadazbog enormnog iznosa zarobljenog novca u Atlas banci. Opština Tivat, kako se saznaje iz medija, na svom tekućem računu u Atlas banci ima 1.653.840 eura, dok 261.846  ima položeno u formi oročenog depozita, što zajedno iznosi 1.915.686 eura, stoji u saopštenju Crnogorske.
U prijateljskoj fudbalskoj utakmici Bokelj je u Kotoru savladao plavsko Jezero sa 1:0.