35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ANKETA:

Da li je hrana u Crnoj Gori na nivou evropskog standarda?
245 votes
Vijesti

Svakim danom sve su veće potvrde o ogromnom značaju koji je Hercegnovski strip festival (HSF) postigao i na evropskom nivou kada je riječ o devetoj umjetnosti.

Na TV CG je i ove školske godine za crnogorske debatere organizovano takmičenje na različite i aktualne teme, saopštili su iz tivatske srednje škole čiji su đaci učesnici tog takmičenja. Debateri SMŠ "Mladost" Tivat Viktorija Samardžić, Borjana Obrenović, Stefan Jašović i njihova profesorica Gordana Danilović, pokazali...

Prema posljednjim podacima Turističke organizacije u Tivtu boravi 841 gost, 19 posto više nego istog dana protekle godine. Od ukupnog broja turista, 704 su stranci, a 54 domaća. U hotelima je smješteno 137, dok ih je u privatnom smještaju 704....

Podaci sa automatskih stanica za praćenje kvaliteta vazduha u okviru Državne mreže, pokazuju da je u južnom regionu (primorska oblast-stanice se nalaze u Baru i Kotoru), kvalitet vazduha bio veoma dobar i da nije bilo prekoračenja graničnih vrijednosti nijednog polutanta.
Pretežno sunčano. Na sjeveru prijepodne po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na krajenjem jugoistoku prijepodne umjeren do pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7 do 17 stepeni.
Dispečerska služba SZS Tivat sinoć je dobila poziv u 23:35 da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.