35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  09
  авг
  2018

  Sjednica SO Tivat

  9Skupštinska sala

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti

Radnici Komunalnog ovih dana na dnevnom nivou iz Tivta u prosjeku voze 45 do 50 tona svih vrsta otpada, rekao je direktor Komunalnog Vlado Đukić gostujući u Suncobranu Radio Tivta. Posebno je značajano to što je Komunalno ove godine dobilo dva kamiona kapaciteta 22 tone tako...

Ministarstvo prosvjete raspisalo je naknadni konkurs za upis učenika u I razred srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu. Prijava na Konkurs podnosi se školi od 14. do 16 avgusta 2019. godine.Konkurs se može naći na sajtu Ministarstva www.mps.gov.me.
Pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost, a poslijepodne u planinama lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren, tokom dana južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 21 do 33 stepena. 
Fudbaleri Sutjeske plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras nakon penala srušili Slovan kraj Bistrice 4:3.
Simboličnim razbijanjem flaša šampanjca o bok, Danijela Gašparikova, stalna predstavnica UNDP u Crnoj Gori i Tatjana Jelić sekretarka Sekretarijata za komunalne poslove, saobraćaj i energetsku efikasnost u opštini Tivat ozvaničili su na obali Pine puštanje u saobraćaj prva dva broda na solarni i hibridni pogon koji će povezati morskim putem Boku redovnim linijskom prevozom.