35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  09
  авг
  2018

  Mia Begović - monodrama "Sve što sam prešutjela"

  21Mala scena atrijuma Buća

ANKETA:

Da li ste zadovoljni dosadašnjim tokom turističke sezone?
Vijesti

Plaža Pecka na poluostrvu Luštica biće pozornica za pozoršnu predstavu „Mediterano“ iz produkcije Centra za kulturu. Jedinstveni ambijent prirodne plaže pretvoren je u scenografiju predstave čije je proemijerno izvođenje zakazano za sutra u 21, 30 sati. Tim povodom danas je organizovana konferencija za novinare. Prvi...

Svečano otvaranje Vaterpolo kampa u Porto Montenegro zakazano je za sjutra 24. jul sa početkom u 19:30h na bazenu Jahting kluba. Porto Montenegro je zlatni sponzor Internacionalnog Vaterpolo kampa, koji organizuju crnogorski reprezentativci Vjekoslav Pasković i Damjan Danilović. Zajedno s koordinatorima kampa i iskusnim timom trenera,...

No border orchestra (Orkestar bez granica) nastupiće pod dirigentskom palicom Premila Petrovića, 28. jula na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro u 21:00h – njihov Berghaind inspiration, inspirisan elektronskom muzikom, poslednji je koncert ovogodišnjg XVIII Don Brankovih dana muzike u sklopu Međunarodnog festivala KotorArt.
Stan Gordane Čović Jojić u stambenoj zgradi u ulici Palih boraca 22/C u Tivtu katastarska evidencija Uprave za nekretnine uporno vodi pod kvadraturom od 66 m3 iako je stan po zvaničnom ugovoru sa GP Crna Gora iz 1977. g. površine 49,75 m3.
Prva međunarodna ljetnja duhovna akademija „Sveti Evstatije Prevlački“ na Miholjskoj Prevlaci započela je svetom arhijerejskom liturgijom koju je služio mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije sa sveštenstvom.
U ljetnjim vrelim danima nerijetko se ladovina traži na planinama. Omiljeno mjesto turista ali i naših sugradjana jeste Žabljak i njegove prirodne čari i ljepote. Otići na Žabljak a ne obići Nacionalni park Durmitor, Crno jezero ili Ski centar Savin kuk, Durmitorski prsten, bilo bi jednostavno grijeh.
Festival uličnih performera InArt počinje sjutra u 21 sat. Tokom tri dana festivala ulice Tivta od 24. do 26. jula u večernjim satima preplaviće umjetnici iz osam zemalja koji će u Crnu Goru donijeti duh svjetskih metropola, poručuju organizatori.

Sinoć je na bućarskoj olimpijadi odigran jedan meč:MK Shark - Kalimanjac 3 0:2 Danas igraju: Mlin Čelanovića - Tivat 30 i Češljar 2 - Otpisani pravi Utakmice se igraju od 18 sati....

Kao što je već najavio gostujući u emisiji našeg ljetnjeg programa, magistar sporta i fizičkog vaspitanja, Djordje Premović, sa radom je počeo i Klub kajak i Stand up klub, programi na vodi. Prateći trendove i potražnju, odlučili su osnovati ovaj klub za djecu i odrasle gdje se kajaci mogu koristiti na sat vremena dnevno ili ako ste član kluba tri puta sedmično u jutarnjim i večernjim časovima.
Crnogorski vaterpolista Damjan Danilović gostovao je u Radio Suncobranu povodom otvaranja drugog po redu MWPC u Tivtu. Danilović je sa kolegom Vjekoslavom Paskovićem započeo prošle godine ovu sportsko- edukativnu avanturu za djecu i, kako je kazao nada se da će ona vremenom zaista postati tradicija.