35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  10
  авг
  2018

  Predstava "Đurologija" - Branko Đurić Đuro

  21,30Ljetnja pozornica

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
457 votes
Vijesti
Košarkaši Teoda u osmini finala Kupa pobijedili su su rozajski Ibar 82-76 i zakazali duel sa pobjednikom duela Danilovgrad-Lovcen.
Rukometašice Tivta savladale su danas u Nikšiću domaću Levaleu sa 21:17 u utakmici 8. kola Druge rukometne lige za žene.
U prostorijama Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat, danas,13. novembra, održana je sjednica Savjeta za kulturu Opštine Tivat - saopšteno je iz Sekretarijata.

U organizaciji  Sekretarijata za turizam i preduzetništvo danas je održana edukativna radionica na seoskom gazdinustvu „Kameno gnijezdo“ u Đuraševićima koje zajednički vode porodice Brinić i Petrić. Tema radionice, koja se održava u sklopu manifestacije Novembarski dani, je kako unaprijediti prodaju proizvoda, odnos kako upakovati proizvod. Radionici...

U sklopu izgradnje atmosferske kanalizacije, na Seljanovu je u toku polaganje cijevi u trupu Jadranske magistrale na dionici od raskrsnice za objekat Crvenog krsta i Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju do raskrsnice kod hotela Tivat.
  U 80. godini života preminula je Mani Gotovac, najpoznatija hrvatska teatrologinja, javljaju hrvatski mediji. Gotovac je bila prva intendantica u istoriji hrvatskog glumišta. Juče je napunila 80 godina, a rođendan je dočekala u bolnici.