35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  13
  авг
  2018

  Manifestacija "Bokeška maslina"

  18Šetalište Pine

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
18 votes
Vijesti
Na pojedinačnom prvenstvu Crne Gore u džudou, Tivćanka Mia Božinović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 52 kg. Ona je nastupila pod Džudo Savezom Crne Gore, kao jedina predstavnica novog tivatskog kluba, Monte Tatami, koji je u fazi formiranja, kazala je Ivana Milović osnivač i trener kluba.
Šahovski savez Crne Gore sa iskrenim žaljenjem  obavještava da je juče u Nikšiću, poslije duge i teške bolesti preminuo dugogodišni sekretar Šahovskog saveza Crne Gore Marko Marković, veliki šahovski radnik, majstorski kandidat, jedan od onih zaslužnih  ljudi koji su sebe potpuno utkali u prosperitet crnogorskog šaha.
Na osnovu Statuta Turističke organizacije opštine Tivat, Izvršni odbor Turističke organizacije opštine Tivat, dana 13.02.2020.god., raspisao je Javni konkurs na radno mjesto direktor/ka stručne službe, jedan/na izvršilac/teljka, u Turističkoj organizaciji opštine Tivat, na određeno vrijeme u trajanju od četiri godine.
Zajednica Italijana Crne Gore, preko fondova Ministarstva inostranih poslova Republike Italije nudi građanima besplatan kurs italijanske kuhinje. Kurs će biti organizoavn u obiku radionica od 25. do 28. februara ove godine u restoranu ‘’Đardin’’ u Perastu, a obuku će voditi italijanski kuvar Alessandro Carmignani.
Maslinari i ove godine imaju mogućnost da kroz Agrobudžet dobiju bespovratnu podršku u iznosu do 50 odsto investicije i da podignu nove maslinjake, revitalizuju postojeće, da nabave opremu, sisteme za navodnjavanje, podignu podzide u maslinjacima, čime značajno mogu unaprijediti svoju prooizvodnju.
U Herceg Novom je održana Skalinada - trka od gradske luke Škver do tvrđave Španjola u dužini 1280 metara, ali 646 stepenica. Na startu se našlo 210 takmičara.
U odloženom meču Erste košarkaške lige u Tivtu se danas sastaju Teodo - All Stars.