35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  22
  авг
  2018

  Sajam suvenira i rukotvorina

  18hPine

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
254 votes
Vijesti

Košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je Veliku Britaniju 81:74 u 1. kolu kvalifikacija za Eurobasket....

Na Sajmu turizma u Beogradu nastavljeni su pregovori oko projekta za prevoz turista hidroavionima u Crnoj Gori. Ti razgovori su od strane jednog grčkog investitira inicirani prije mjesec dana, a nastavljeni na BTOC konfernciji na Sajmu. U te pregovore je uključen i menadžer Opštine Tivat...

Opština Tivat je sklopila ugovor sa firmom „Model 5“ iz Beograda za nabavku, isporuku i ugradnju turističke signalizacije čije će postavljanje početi ovog vikenda, najavio je u programu Radio Tivta, Savjetnik za investicije u Opštini Tivat, Milan Drecun.
Najveće prosječne plate i penzije imaju građani Tivta, a ta primanja najmanja su u Petnjici, pokazuju posljednji podaci MONSTATA i Fonda penzijsko invalidskog osiguranja za decembar prošle godine - pišu današnje "Vijesti".
Kruzer Dajmond Prinses (Diamond Princess), o kojem ovih dana svjetski mediji pišu zbog putnika raznih nacionalnosti zaraženih korona virusom, ne nalazi se u najavama dolazaka kompanije A.d. Luka Kotor.

Zbog radova na zamjeni razvodnog ormara i izmještanja pojedinih vodova , Gornja Lastva će do utorka 25. februara. biti bez javne rasvjete, saopštavaju iz tivatskog Komunalnog ....

Prema podacima Turističke organizacije u Tivtu danas boravi 1073 gosta, što je 29 odsto više nego u istom periodu prošle godine.