35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  27
  авг
  2018

  Sajam "Knjiga za knjigu"

  10-12; 18-20Trg Magnolija

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
21669 votes
Vijesti
Letovi iz Crne Gore prema sjeveru Italije, odnosno ka Milanu i Bolonji, od sjutra privremeno će biti obustavljeni, u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, saopšteno je iz Ministarstva zdravlje.

Matine koncertom koji je juče održan u Muzičkoj školi završen je seminar za obou koji je održala oboistkinja simfonijskog orkestra RTS – a Ivana Dakić. Seminar je trajao od 25. do danas, 28.februara. Na koncertu su svirali polaznici seminara, a za kraj uz klavirsku saradnju nastupile...

U vrtiću „Bambi“ na inicijativu direktorice Katarine Hercegovac, po prvi put je održan Dan otvorenih vrata za maturantkinje. Cilj je da se kroz vrijeme provedeno sa djecom upoznaju na pravi način sa pozivom vaspitača, koji je, posebno u primorskim opštinama, deficitaran.
U derbiju 4.kola Zimske bućarske Tivat lige ekipa Vrmca savladala je Kalimanjac 1 rezultatom 7:6 i ovom pobjedom se osamila na prvom mjestu.
Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore saopštio je da će polaznici treće generacije za UEFA Pro licencu peti semestar održati od 22-26. marta u hotelu "Palma" u Tivtu.

U Tivtu je trenutno ukupno 927 registrovanih gostiju , što je 14 % više nego u isto vrijeme prošle godine. Stranih turista je 891 a domaćih 36, govore podaci lokalne TO. Najviše ih je u privatnom smještaju, 792, dok ih je u hotelima u našem...

Na 27. Međunarodnom festivalu dječije pjesme "Zlatna pahulja" koji danas počinje u Rožajama, Tivat ima dva predstavnika : Ivana Vojinića i Jovanu Radanović.