35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  06
  сеп
  2018

  Film: Ljepota poroka

  18Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li su vaša primanja adekvatna potrošnji?
275 votes
Vijesti

Povodom Svjetskog dana djece, 20. novembra, Delegacija tivatske Muzičke škole, na čelu sa direktorkom Pinom Bubanjom posjetila je djecu iz udruženja „Evropski dom Tivat“ i poklonila im sintisajzer za nastavak muzičkog obrazovanja i druženja uz muziku. Uručujući sintisajzer direktorka Bubanja je naglasila: “Drago nam je da...

Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore (ULES CG) kolegama, direktoru Draganu Popadiću i Savjetu Radio Tivta, čestita Dan radija i obilježavanje značajnog jubileja koji nas sve podsjeća na decenijsko postojanje i profesionalni rad medijskog javnog servisa iz tog grada.
Uvažene sugrađanke i sugrađani, u ime Skupštine opštine Tivat i u svoje lično ime upućujem Vam srdačne čestitke povodom 21 Novembra- Dana opštine Tivat i Dana oslobođenja grada, datuma koji obilježava sjećanje na one koji su svoje živote žrtvovali za mir i slobodu našeg grada - kaže se u čestitki Ivana Novosela, predsjednika Skupštine opštine Tivat.
Svim građankama i građanima Tivta, srećan 21. novembar, Dan oslobođenja i Dan Opštine Tivat,  želi Udruženje boraca NOR-a i antifašista Opštine Tivat.

Sindikalna organizacija Radio Rožaje, koja djeluje u okviru Sindikata medija Crne Gore (SMCG), najavila je Opštini Rožaje, Savjetu tog medija i poslodavcu, jednočasovni štrajk upozorenja koji će se održati sjutra, 21. novembra 2019. godine u periodu od 10 do 11 časova - kaže se u saopštenju Sindikata medija, dostavljenom našoj redakciji.

U ime zaposlenih u kompaniji Luštica Development, stanovnika Luštice Bay i u svoje lično ime, našim sugrađanima i sugrađankama i svim prijateljima Tivta, čestitam važan i značajan jubilej kakav je 75 godina slobode - kaže se u čestitki Dragane Bećirović, PR savjetnik u Luštici Development.

Povodom rođendana, kolektivu Radio Tivta upućujem iskrene čestitke u ime Opštine Tivat i u svoje lično ime - kaže se u čestitiki predsjednika opštine dr Siniše Kusovca. Radio je najvažniji izvor informacija o Tivtu, medijski servis svih građana koji uživa povjerenje javnosti i drugih medija. Program...