35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  08
  сеп
  2018

  Dani evropskog filma: Slovenija, Australija a sutra cijeli svijet (Slovenija)

  18Centar za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti
Ministarstvo prosvjete raspisalo je naknadni konkurs za upis učenika u I razred srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu. Prijava na Konkurs podnosi se školi od 14. do 16 avgusta 2019. godine.Konkurs se može naći na sajtu Ministarstva www.mps.gov.me.
Pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost, a poslijepodne u planinama lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren, tokom dana južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 21 do 33 stepena. 
Fudbaleri Sutjeske plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras nakon penala srušili Slovan kraj Bistrice 4:3.
Simboličnim razbijanjem flaša šampanjca o bok, Danijela Gašparikova, stalna predstavnica UNDP u Crnoj Gori i Tatjana Jelić sekretarka Sekretarijata za komunalne poslove, saobraćaj i energetsku efikasnost u opštini Tivat ozvaničili su na obali Pine puštanje u saobraćaj prva dva broda na solarni i hibridni pogon koji će povezati morskim putem Boku redovnim linijskom prevozom.