35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Uto
  11
  сеп
  2018

  Film: Opatica iz pakla

  21Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li je kvalitet života u Tivtu sada bolji nego prije dvadesetak godina?
171 votes
Vijesti
Tokom Evropske nedjelje sporta, Sekretarijat za sport, mlade i socijalna pitanja u Tivtu organizuje više aktivnosti. Za sjutra je najavljen Sajam sporta 2019. godine, koji će se održati na platou između SMŠ"Mladost" i OŠ"Drago Milović" gdje će se predstaviti tivatski sportski klubovi. U slučaju kiše, manifestacija će se premjestiti u sportsku salu škole. Sajam će početi u 12h a trajaće do 15 sati.
Učenici devetog razreda OŠ Drago Milović danas su posjetili JU Muzej i galerija Tivat, gdje su od učenika srednje škole, koji su za ovu potrebu preuzeli ulogu kustosa, imali priliku da se upoznaju sa fundusom muzeja i od zaposlenika Galerije iz prve ruke čuju o značaju poznavanja i očuvanja baštine našeg kraja. Posjeta naslovljena „Baština u dječjim očima“ realizavan je u okviru obilježavanja Dana evropske baštine.
Obrazovni centar „Ineska“ licencirani zastupnik za programe Suan Pan mentalnu aritmetiku, brzo čitanje sa razumijevanjem „Mape uma“, kao i školice za predškolce, sinoć je u Kinu Boka u Kotoru priredio dodjelu diploma i medalja polaznicima za završene programe.
Povodom Dana ekološke države Crne Gore, Tivćanka Nikoleta Rakočević koja u petak putuje za Filipine kao crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Earth, organizovala je akciju čišćenja i sadnje u Velikom gradskom parku.
"Mada je tek završena sezona jedini pokazatelj načina na koji aktuelna tivatska vlast neodgovorno obavlja svoj posao, njeni predstavnici ne libe se da poput kukavičjeg jajeta svoju odgovornost i nesposobnost skrivaju pronalazeći, po starom provjerenom receptu, dežurne neprijatelje", stoji u saopštenju Andrije Petkovića iz Bokeškog foruma.
OJU "Muzeji" i Muzej grada Perasta se pridružuju obilježavanju Dana evropske baštine multimedijalnim događajem "Muzikom, lirikom i gastronomskim specijalitetima kroz peraški XIX vijek" koji će biti održan sutra u 19 sati u Muzeju grada Perasta.
Projekat ''Svi u školu!''nevladine organizacije ''Udruženje Egipćana'' iz Tivta, jedan je od 3 projekta koja su podržana kroz shemu malih grantova za 2019. godinu, u iznosu od 3.000 eura, saopštavaju iz NVO "Mladi Romi".
Program u susret Danu unutrašnjih poslova koji se obilježava 02. oktobra, a koji je bio najavljen za danas na gradskoj rivi Pine, otkazan je zbog loših vremenskih uslova. Bio je najavljen prigodan program, kao i prezentacija MUP-a i Uprave policije, u periodu od 12-14 sati. Aktivnost je namijenjena zainteresovanim gradjanima, sa posebnim akcentom na učenika škola sa teritorije naše opštine. O naknadnim terminima javnost će biti blagovremeno obaviještena.
Izložba slika Luke Lagatora biće otvorena večeras u 20 satiu prizemlju izložbenog prostora Muzeja i galerije Tivat.