35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

ostani doma

Event Information:

 • Pon
  17
  сеп
  2018

  3D film: Predator evolucija

  20,30Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Jeste li među onima koji prave zalihe hrane?
1081 votes
Vijesti
Informacija da je Kina proglasila kraj epidemije koronavirusa nije tačna, saopšteno je iz Digitalnog forenzičkog centra.
Crveni krst Crne Gore (CKCG) saopštio je da je, i pored donacija koje je ta institucila dobio, potrebna dodatna podrška donatora kako bi se odgovorilo na potrebe ugroženih građana, s obzirom da dobiju preko 500 zahtjeva za pomoć.
Od jutrošnjeg presjeka u 8 sati, analizirano je 26 testova među kojima nije bilo pozitivnih slučajeva, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Radnici Komunalnog danas su u gradu obavili dezinfekciju dvije ulice sredstvima na bazi hlora. Tretirana je Istarska ulica, koja od Doma zdravlja, kroz park ide do nautičkog naselja Porto Montenegro, kao i ulica Omladinskih brigada od magistralnog puta, pored srednje ide do osnovne škole u...

Predsjednik Vlade Duško Marković pozvao je danas građane Crne Gore da naša zemlja za sada zahvaljujući naporima i složnom djelovanju i požrtvovanju vlada situacijom u vezi sa koronavirusom, ali da najteži dani tek predstoje te je stoga potrebna čvrsta disciplina i poštovanje naredbi i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
Izvršni odbor Turističke organizacije (IO TO) usvojio je jednoglasno predlog predsjednika Ivana Obradovića da martovske naknade članova IO budu usmjerene na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti i na taj način simbolično doprinesu daljoj borbi protiv koronavirusa.
Prema preliminarnim podacima kojima raspolaže Centralna banka, preko 40 hiljada korisnika kredita je do sada predalo inicijativu banakama za korišćenje prava na moratorijum, a u skladu sa odredbama Odluke o privremenim mjerama.
Kampanji „Živimo kulturu #ostanidoma“, koju Ministarstvo kulture realizuje s ciljem da građanima Crne Gore u periodu socijalno izolovanog funkcionisanja, ponudi kulturne i umjetničke sadržaje onim kanalima komunikacije koji su dostupni iz kuće, priključio se i Narodni muzej Crne Gore.