35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  23
  сеп
  2018

  Film: Džoni Ingliš 3 Ponovo u akciji

  20,30Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
5471 votes
Vijesti
Košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Francuske 85-66  u utakmici drugog kola G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Na inicijativu Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja a u skladu sa Lokalnim planom za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana (RE) za period od 2017-2021 godine u Opštini Tivat, Skupština opštine, na sjednici održanoj 20. februara , donijela je Odluku o osnivanju i sufinansiranju plana i programa rada Kancelarije za integraciju romske i egipćanske populacije sa teritorije opštine Tivat.

Rizik od pojave koronavirusa u Crnoj Gori više nije nizak, na nivou je umjerenog, saopštili su iz Instituta za javno zdravlje (IJZ), navodeći da se putovanja u ugrožena područja ne zabranjuju, ali savjetuju da se ne putuje ako to nije neophodno.
Solila su jedan od najboljih primjera upravljanja prirodnim dobrima u Crnoj Gori. Nalazeći se na transbalkanskoj ruti, nude siguran odmor pticama selicama. Tako je bilo i proteklog vikenda.
Sekretarijat za komunalne poslove, saobraćaj  i energetsku efikasnost opštine Tivat obavještava građane koji nisu preuzeli rješenja o određivanju kućnog broja i tablicu sa brojem zgrade da to mogu uraditi svakog radnog dana od 8 do 14 sati  u opštini Tivat, kancelarija br.11, I sprat.
I, naravno, pravo u centar – kad god se pomenu rezultati rada Opštine, Božović doživi napad panike i neskrivenog bijesa koji se izliva iz svakog slova njegovih uvredljivih saopštenja - kaže se u reagovanju Opštine Tivat na saopštenje Crnogorske.

Od juče teče rok za dostavljanje izbornih lista Opštinskoj izbornoj komisiji za lokalne izbore u Tivtu 5. Aprila. Biraju se 32 odbornika a u cilju  realizacije izbornog procesa, Opštinska izborna komisija je održala nekoliko sjednica i usvojila akte u skladu sa izbornim zakonodavstvom. U saradnji...

Džudisti novog tivatskog kluba "Monte tatami" ovog vikenda nastupili su na državnom prvenstvtu za kadete, gdje su ostvarili zapažene rezultate.