35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  06
  окт
  2018

  Rukomet: Tivat - Berane 2003 (Druga rukometna liga za žene)

  18SD "Župa"

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
304 votes
Vijesti

Turistička organizacija Tivat  uspješno je predstavila turističku ponudu grada za predstojeću sezonu na Sajmu turizma u Beogradu, koji je završen danas. Na toj turističkoj manifestaciji učestvovalo je preko 700 direktnih izlagača i suizlagača iz 44 države. Crnogorska turistička ponuda na čelu sa Nacionalnom turitičkom organizacijom...

U ponedjeljak 24. februara od 8.30 do 12 sati doci ce do prekida u vodosnabdjevanju naselja Vrijes, iznad prodavnice Pert zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže - saopstavaju iz tivatskog Vodovoda....

Kosarkasi Lovcen Bemaksa savladali su Teodo 73-68 u utakmici posljednjeg kola drugog dijela prvenstva Erste lige.

Naša sugrađanka Marija Marković istrčala je danas Splitski polumaraton 21km za 1h 51minut, ostvarivši tako 10 minuta bolje vrijeme nego na podgoričkom polumaratonu koji je bio njeno vatreno krštenje.
Humanitarni događaj za prikupljanje sredstava za prihvatilište za pse u Kavču, organizovano je juče u predivnom ambijentu ispred Bloo Room-a u Porto Montenegru.
Rano nedjeljno jutro, na iznenađenje svih građana, počelo je uklanjanjem poslednjeg primorskog bora-pinije iz nekadašnje bašte hotela „Mimoza“ na gradskoj rivi u Tivtu.
Velikim maskenbalom Kotorani su obilježili pretposljednju noć Zimskih kotorskih karnevalskih fešti. Prisutne su zabavljale The Grupa i Ansambl Toć, a za proglašene su i najbolje maske u 2020. godini.