35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  11
  окт
  2018

  Film: TEŠKA VREMENA U EL ROJALU

  20,30Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li vjerujete crnogorskom sudstvu?
Vijesti
"Po pitanju istraživanja nafte i gasa u podmorju, Crna Gora je pala na ispitu. Poslovična nezainteresovanost crnogorskih građana je bila očekivana. Naime, gotovo stoprocentna zavisnost od političkih partija na vlasti ili u “opoziciji”, direktna ili posredna, već tri decenije se očitava kroz pasivnost po pitanju mnogih važnih životnih pitanja, pa tako nije ni čudno da, kao “lideri u regionu”, plaćamo najskuplju struju, gorivo, lijekove"
Tradicionalni Božićni koncert Glazbeno prosvjetnog društva Tivat biće održan u subotu, 22. decembra, u Auditorijumu Doma vojske – Porto Montenegro na Seljanovu.
Fenomenalan uspjeh plesnog kluba „Modest“ i dalje je jedna od centralnih tema, kad je kulturni život u Tivtu u pitanju. Djevojke su se vratile sa peharom najboljeg kluba internacionalnog festivala, a trener Jovana Vojinović je sumirala utiske.
Na temu digitalnog marketinga biće održano predavanje u Kulturnom centru „Nikola Đurković" sjutra od 17 sati. Upotreba društvenih mreža za biznis, upravljanje sajtovima samo su dio onoga o čemu će se govoriti, a o prednostima digitalnog marketinga za naš program govorila je Andjela Lazarević menadžerka globalnog putnog vodiča My Guide Montenegro i osnivač NVO”Travel&Tegnology Centre“.
Prateće izdanje Festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2018 u Kotoru, u organizaciji Centra za građansko obrazovanje, počelo je sinoć svečanim otvaranjem i projekcijom dvaju filmova- "Unuk" Aleksandra Reljića i "Zarobljena" mađarske rediteljke Bernadett Tuza Rite. Na otvaranju u prepunoj sali Kina Boka prisustvovao je i unuk komandanta Aušvica, Rajner Hes, koji je uz Evu Mozes Kor, glavni protagonist Reljićevog višestruko nagrađivanog ostvarenja.  

Peti po redu Božićni bazar hotela Regent počinje sutra, 15. decembra i održavaće se tri vikenda u decembru: 15. i 16., 22. i 23. i 29. i 30. od 12 do 16 sati. Bazar će se u slučaju lošeg vremena održati na natkrivenoj...

Isplata materijalnih davanja iz socijalne i dječje zaštite počeće u subotu 15.decembra - saopšteno je iz MInistarstva rada i socijalnog staranja. Za korisnike materijalnog obezbjeđenja boraca i ličnu i porodičnu invalidninu izdvojeno je 486.594,07 eura. Za korisnike materijalnog obezbjeđenja izdvojeno 890.263,62 eura, dok je za korisnike dodatka...

U organizaciji MATICE BOKE, u saradnji sa CENTROM ZA KULTURU TIVAT, u subotu, 15. decembra u 19 sati, u maloj sali tivatskog Centra   za kulturu, biće predstavljena knjiga razgovora ZNAKOVI VREMENA, poznatog crnogorskog novinara i publiciste RANKA PAVIĆEVIĆA.
Radionica o leptirastoj vaši (Aleurocanthus spiniferus) namijenjena poljoprivrednim proizvođačima iz Boke biće održana u ponedjeljak, 17. decembra u 10 časova u multimedijalnoj sali u zgradi opštine Tivat.