35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  15
  окт
  2018

  Film: TAJNI ŽIVOT MAČAKA

  18Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti
U ponedjeljak  22. jula u Atrijumu  ljetnjikovca  Buća , biće održano četvrto veče Festivala plesnog teatra u premijernom izvođenju plesne produkcije “Zagrebačkog plesnog teatra”, a predstaviće se koreografija Miloša Isailovića BOŽANSKA GLAD.
Drugo izdanje IFF Porto Montenegro 2019. u Tivtu imao je sinoć , kako i dolikuje i kako se očekuje, svoj gamurozan, spektakularan završetak. Bio je obojen stilskim kontrastima u konceptu večeri, sličnim onim na otvaranja IFF ispred podmornice "Heroj", koje je spojilo snagu i moć, sa ženstvenošću i elegancijom. Ovog puta  Luisa Beccaria i Michael Cinco ponudili su svoje različite modne vizije. Nostalgičan, prefinjen retro šik i ekstravagantan, raskošan, fascinantan holivudski glamur.
Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI), tradicionalno, već šestu godinu zaredom, organizuje Ljetnju Skupštinu, koja će se održati u ponedeljak 22. jula u sali "Ballroom Teodo" , hotela Regent Porto Montenegro u Tivtu.

U okviru festivala "Purgatorije" večeras je na programu predstava "Tre Sorele" u produkciji Centra za kulturu Tivat i FDU Cetinje. Tekst: Stevan Koprivica Režija: Zoran Rakočević Igraju: Marija Đurić, Marija Labudović,Jelena Đukić, V. Marković, O. Bajramspahić, P. Popović Predstava će biti odigrana na Sceni Atrijuma Buća u 21i 30....

Aktuelna tivatska vlast, potpomognuta svojim starim pajtašima iz Ministarstva održivog razvoja i turizma i Morskog dobra, a za račun tajkuna, doslovce je ovu sezonu pretvorila u godinu koju su pojeli skakavci, ističu iz ove političke partije.
Da je bivša SFRJ početkom devedesetih godina prošlog vijeka umjesto napretka i ekonomije, trasiranog puta u EU izabrala građanski rat i raspad države jasna je istorijska istina. Koliko je malo nedostajalo da Jugoslavija tih devedestih sklopi posao vijeka vrijedan 50 milijardi dolara i uvrsti se među najrazvijenije zemlje svijeta, svjedoči knjiga dr Nenada Gojkovića – „Poslednji uzlet-plasman aviona Galeb G-4 u SAD 1989-1991“.
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore  nije uspjela da se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u južnokorejskom Gvangdžuu. 

Igor Marković više nije član Arsenala iz Tivta. Ovaj 23-godišnji fudbaler nije produžio saradnju sa drugoligašem iz Tivta pa je slobodan u izboru novog kluba. On je ranije nastupao za Cetinje, Lovćen i Zetu....

Podgorička Budućnost, aktuelni državni prvak, šampionski je startovala na Premijer ligi koja je danas počela u Podgorici. Budućnost je čak sa 7:1 savladala tivatsku Mimozu.