35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  01
  нов
  2018

  Film: BOEMSKA RAPSODIJA

  20Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
243 votes
Vijesti
Opština Tivat je sklopila ugovor sa firmom „Model 5“ iz Beograda za nabavku, isporuku i ugradnju turističke signalizacije čije će postavljanje početi ovog vikenda, najavio je u programu Radio Tivta, Savjetnik za investicije u Opštini Tivat, Milan Drecun.
Najveće prosječne plate i penzije imaju građani Tivta, a ta primanja najmanja su u Petnjici, pokazuju posljednji podaci MONSTATA i Fonda penzijsko invalidskog osiguranja za decembar prošle godine - pišu današnje "Vijesti".
Kruzer Dajmond Prinses (Diamond Princess), o kojem ovih dana svjetski mediji pišu zbog putnika raznih nacionalnosti zaraženih korona virusom, ne nalazi se u najavama dolazaka kompanije A.d. Luka Kotor.

Zbog radova na zamjeni razvodnog ormara i izmještanja pojedinih vodova , Gornja Lastva će do utorka 25. februara. biti bez javne rasvjete, saopštavaju iz tivatskog Komunalnog ....

Prema podacima Turističke organizacije u Tivtu danas boravi 1073 gosta, što je 29 odsto više nego u istom periodu prošle godine.
Pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i mladih Šahovski savez Crne Gore organizuje Polufinale prvenstva Crne Gore u šahu za 2020. godinu u vidu dva polufinalna turnira, koja će se održati istovremeno u Podgorici i Beranama od 13. do 15. marta.