35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  02
  нов
  2018

  Film "Boemska rapsodija"

  20hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
240 votes
Vijesti
Opština Tivat je sklopila ugovor sa firmom „Model 5“ iz Beograda za nabavku, isporuku i ugradnju turističke signalizacije čije će postavljanje početi ovog vikenda, najavio je u programu Radio Tivta, Savjetnik za investicije u Opštini Tivat, Milan Drecun.
Najveće prosječne plate i penzije imaju građani Tivta, a ta primanja najmanja su u Petnjici, pokazuju posljednji podaci MONSTATA i Fonda penzijsko invalidskog osiguranja za decembar prošle godine - pišu današnje "Vijesti".
Kruzer Dajmond Prinses (Diamond Princess), o kojem ovih dana svjetski mediji pišu zbog putnika raznih nacionalnosti zaraženih korona virusom, ne nalazi se u najavama dolazaka kompanije A.d. Luka Kotor.

Zbog radova na zamjeni razvodnog ormara i izmještanja pojedinih vodova , Gornja Lastva će do utorka 25. februara. biti bez javne rasvjete, saopštavaju iz tivatskog Komunalnog ....

Prema podacima Turističke organizacije u Tivtu danas boravi 1073 gosta, što je 29 odsto više nego u istom periodu prošle godine.
Pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta i mladih Šahovski savez Crne Gore organizuje Polufinale prvenstva Crne Gore u šahu za 2020. godinu u vidu dva polufinalna turnira, koja će se održati istovremeno u Podgorici i Beranama od 13. do 15. marta.

Iz tivatskog Komunalnog, obavještavaju javnost da će se danas obaviti uklanjanje šest stubova javne rasvjete na potezu od benzinske stanice „MIVIS“ prema aerodromu, do okončanja radova na izgradnji kružnog toka. Stubovi se uklanjaju na zahtjev izvođača radova angažovanog na izgradnji kružnog toka. Pozivaju se svi...