35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  10
  нов
  2018

  Košarka: Teodo - All Stars (Prva B liga)

  18SD "Župa"

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
192 votes
Vijesti
ФРОНТОВЦИ ТИВТА У ОБНОВИ СВОГА KРАЈА Тиват, 24 октобра Мјесни одбор Народног фронта у Тивту  организовао је низ акција на обнови свога краја.
Umjereno do potpuno oblačno, mjestimično i povremeno uglavnom slabe padavine. Krajem dana i tokom noći kišovito, povremeno pljuskovi i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg. Vjetar umjeren do jak, u sjevernim predjelima i na primorju, krajem dana i tokom noći na udare i veoma jak, ponegdje i olujne jačine, južnih smjerova. Najviša dnevna temeprature vazduha od 2 do 15 stepeni.
Međuvladin komitet za nematerijalnu kulturnu baštinu UNESCO-a prepoznao je važnost Bokeljske mornarice i otvorio mogućnost za njen upis na Listu zaštićene nematerijalne baštine u narednom periodu, saopšteno je iz Ministarstva kulture.
dr VICKO TURKETO POČASNI GRAĐANIN TIVTA Poslije 16 godina službovanja ovdje, napustio je Tivat g. dr Vicko Turketo, općinski liječnik, koji je otputovao u rodni Bol (otok Brač) da preuzme mjesto opć. liječnika.
U preduzetničkoj učionici II-4, sjutra od 11.30-13h, održaće se prva od pet Radionica izrade suvenira, namjenjena učenicima od I do IX razreda.
Dr sc Domagoj Vidović, jezikoslovac i onomastičar, juče je u press sali kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurović“ predstavio “Rječnik suvremenih hrvatskih osobnih imena” i održao predavanje pod nazivom ,,Imenima i jezikom Boke".
Konkurentnost sektora marikulture u Boki Kotorskoj će biti značajno unapređen u naredne tri godine kroz projekat “Održivi i inovativni lanac vrijednosti Agro hrane i ribarstva za prekogranično tržište malih i srednjih poduzeća – Food4Health”.