35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Uto
  13
  нов
  2018

  Film "Romansa u maloj Italiji"

  18hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv korupcije i kriminala?
209 votes
Vijesti
Drugi po redu "Kotorski krug "počeće danas i trajaće do subote a program se organizuje u Kulturnom centru "Nikola Đurković". Za danas u 21 sat je zakazana promocija "Queer zbornika" Dušana Maljkovića o čemu će govoriti Dušan Maljković i Marinko Vorgić.
Izložba slika ,,Iskon - slike jedne molitve’’ Radojke Samardžije, likovne umjetnice iz Beograda, održaće se sutra u 20 sati u Gradskoj galeriji Kotor.
Promjenljivo oblačno, na jugu sa dužim sunčanim intervalima. Uglavnom od sredine dana, u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke, lokalno se očekuje kratkotrajno kiša ili pljusak, a ponegdje moguća i grmljavina. Vjetar povremeno umjeren, sjevernih smjerova, krajem dana i tokom noći, na jugoistoku, umjeren do jak, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 30 stepeni.
Rođena Beograđanka, Milica N. Popović za svoj je mali raj izabrala selo Klinci na Luštici, gdje često „biježi“ iz historijskog centra Firence za koju je posao konzervatorke i restauratorke srednjevjekovnih rukopisa i knjiga veže već 26 godina. Svoju esenciju izražava kroz ples, kojim se poslednjih godina bavi i kao licencirani plesni terapeut.
Nedjelju mobilnosti u Tivtu uveličao je 80-godišnji šahista iz Srbije Miroljub Trpković.On je na štandu ŠK Mimoza igrao sa tivatskim šahistima.