35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  24
  нов
  2018

  Košarka: Teodo - Kotor (Prva B liga)

  18SD "Župa"

ANKETA:

Da li poštujete saobraćajne propise?
90 votes
Vijesti
Zahvaljujuci boljoj igri u drugom poluvremenu kosarkasi Teoda zasluzeno su slavili protiv All Starsa 95-88 u odloženom meču Erste lige.
U utorak, 18. februara od 812 sati doći će do prekida u vodosnabdjevanju Gornje Seljanovo - naselje Tomičići (stare vojne zgrade, nove zgrade "švedske barake") - saopšteno je iz tivatskog Vodovoda.
Pjesnički čas povodom Valentinovog održan je danas u SMŠ „Mladost“. Iako je prvobitno planirano da se održi u Centru za kulturu to je otkazano zbog bolesti učesnika.
Na pojedinačnom prvenstvu Crne Gore u džudou, Tivćanka Mia Božinović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 52 kg. Ona je nastupila pod Džudo Savezom Crne Gore, kao jedina predstavnica novog tivatskog kluba, Monte Tatami, koji je u fazi formiranja, kazala je Ivana Milović osnivač i trener kluba.
Šahovski savez Crne Gore sa iskrenim žaljenjem  obavještava da je juče u Nikšiću, poslije duge i teške bolesti preminuo dugogodišni sekretar Šahovskog saveza Crne Gore Marko Marković, veliki šahovski radnik, majstorski kandidat, jedan od onih zaslužnih  ljudi koji su sebe potpuno utkali u prosperitet crnogorskog šaha.
Na osnovu Statuta Turističke organizacije opštine Tivat, Izvršni odbor Turističke organizacije opštine Tivat, dana 13.02.2020.god., raspisao je Javni konkurs na radno mjesto direktor/ka stručne službe, jedan/na izvršilac/teljka, u Turističkoj organizaciji opštine Tivat, na određeno vrijeme u trajanju od četiri godine.