35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  29
  нов
  2018

  Turnir u basketu za zaposlene u javnim institucijama

  11Sportski teren Park

ANKETA:

Da li je kvalitet života u Tivtu sada bolji nego prije dvadesetak godina?
80 votes
Vijesti
Peta po redu i završna u ljetnjoj sezoni, manifestacija „Bokeška maslina“ održana je proteklog vikenda na Pinama. Proizvode od maslina izlagači su posjetiocima predstavili na ukupno 14 štandova.
Posada JK Delfin je više nego zadovoljna svojim nastupom nakon 26 sati od starta sedmog izdanja regate Hiljadu ostrva. Prva etapa ove transjadranske regate počela je juče u podne u Rijeci, a brodovi imaju vremensko ograničenje da stignu u Tivat do srijede, 25.septembra u 12 sati. Trenutno ulaze u Kornatski arhipelag.

Biciklističkom trkom za žene i trkom za rekreativce na 5 km koja je organizovana sa AK "Tivat runing club" na čelu sa Đorđem Premovićem, juče su u Tivtu završene sedmodnevne aktivnosti organizovane povodom Evropske nedelje mobilnosti, čija je realizacija počela 16. septembra okruglim stolom „Fotonaponski...

Na rekreativnoj atletskoj trci na 5 kilometara koja je juče organizovana na Pinama  u sklopu programa obilježavanja Evropske nedelje mobilnosti učestvovalo je preko 40 takmičara u više kategorija: 
Turistička organizacija opštine Tivat obavještava javnost da se koncert Nataše Bekvalac i Magla benda koji je po kalendaru manifestacija 2019. godine, planiran za danas, neće održati.
Povodom Međunarodnog dana čišćenja obale, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom u okviru projekta IPA CBC WELCOME na Velikoj plaži u Ulcinju organizovao je "Veliku akciju čišćenja otpada u moru". Partneri u organizaciji akcije su Institut za biologiju mora iz Kotora, NVO “Književna omladina Tivta”, NVO Dramski studio Budva, Izviđački Odred "24. novembar" iz Bara i Osnovna škola "Maršal Tito" iz Ulcinja.

Poslije Balkanskog prvenstva u jedrenju na kome su jedriličari iz Crne Gore osvojili šest medalja, pet zlatnih i jednu srebrnu, Jedriličarski klub Delfin i Crnogorski jedriličarski savez organizovali  Otvoreno prvenstvo Crne Gore u jedrenju 2019. u Tivtu, od 20. do 22. septembra .

Na sjevernoj hemisferi jesen će početi u danas u 09,50 časova po centralnoevropskom vremenu. Za stanovnike južne zemljine polulopte počinje proljeće. To je 266 dan u godini. Jesen će trajati 90 dana, završiće se 21. decembra u 05,19h kada počinje zima....