35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  06
  дец
  2018

  Uručenje rješenja korisnicima podrške iz oblasti poljoprivrede

  10hMultimedijalna sala Opštine Tivat

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv kriminala?
Vijesti
Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti u saradnji sa Centrom za kulturu i SMŠ “Mladost” obilježiće sjutra, utorak 23. april, Svjetski dan knjige i autorskih prava nizom aktivnosti.
Rukometašice Tivta će danas od 18 sati dočekati ekipu "Prvi As" iz Bara u derbi meču Druge rukometne lige Crne Gore.
Od utorka 23.04.2019.g. do četvrtka 25.04.2019.g. izvodiće se radovi na asfaltiranju kolovoza na dvije lokacije: - u Donjoj Lastvi, Obala Filipa Miloševića – od crkve Svetog Roka do plaže Waikiki, - ulica Brda.
Javna tribina u sklopu projekta “Poreski karavan” biće održana u srijedu 24. aprila u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat, sa početkom u 12 časova. Tribina je namjenjena poreskim obveznicima sa područja opštine Tivat. Teme koje će biti u fokusu ove tribine odnose se na oblast ugostiteljstva, turizma i elektronske prijave.
Druga grupa djaka OŠ"Drago Milović" I i II razred, njih 52, sa svojim učiteljima sjutra odlaze na Lovćen gdje će realizovati školu u prirodi.
Povodom predstojećeg vjerskog praznika Vaskrsa, za zaposlene pravoslavne vjeroispovjesti neradni dani su petak 26. april, nedjelja 28. april i ponedjeljak 29. april, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.
Дани културе и историје Рома, манифестација је која је обиљежена  низом програма у организацији Народне библиотеке Будве, Секретаријата за друштвене дјелатности Општине Будва и Демократског ромског центра.

Nova elektronska brojila, od danas, 22. aprila do petka 26.aprila, biće ugrađivana na više lokacija u Tivtu. – naselje Maslinjaka – Krašići – Radovići – Risanska – Balkanska – Čakalova – Šabačka – Trg Magnolija Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će...