35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  21
  дец
  2018

  Skupština opštine Tivat

  9Skupštinska sala

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
210 votes
Vijesti
U prepunoj Sali Centra za kulturu, i u parteru i na balkonu, večeras je održana tradicionalna priredba Dječijeg saveza Tivta“Dječje novogodišnje čestitke” okupivši oko 200 učesnika iz nekoliko gradova. U vedroj predprazničnoj atmosferi, na maštovito osmišljenoj sceni smjenjivali su se mali glumci, plesači, recitatori, pjevači i balerine, šireći svoje zanimljive dječije poruke, želje i čestitke - Novoj 2020. u čast .
Iz Komunalnog doo Tivat obavještavaju građane da će u ponedjeljak 16. decembra od 8-10h vršiti uklanjanje stabla koje je sklono padu, a nalazi se u putnom pojasu uz magistralni put na Župi.

Unija poslodavaca Crne Gore nagradila je hotel Regent Porto Montenegro kao kompaniju koja je brojem projekata tokom 2019. godine najviše doprinijela zaštiti životne sredine u 2019. godini, saopštili su iz menadžmenta hotela. ,,Počastvovani smo što su upravo naš hotel i tim izabrani za ovogodišnjeg pobjednika i...

Drugi donatorski bal održaće se večeras u banket sali hotela Regent. Sav prihod prikupljeni u toku  događaja biće usmjeren za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu.
Porto Montenegro je nosilac priznanja za Izuzetne inovacije u organizaciji regionalnih događaja iz oblasti kulture, sporta i zabave – nagrada je dodijeljena na 9. ediciji Izuzetne ličnosti 2019.
Turistička organizacija Tivat poziva na dobro znanu gastro feštu „Đir o′ bumbara“, koja će se u okviru programa „Zimska bajka“ održati sjutra od 11h na Rivi Pine. Organizator ove manifestacije je FB grupa „Bokeški izrazi“, pod pokroviteljstvom TO Tivat.
U svim vidovima smještaja na tivatskoj rivijeri boravi 750 gostiju ili 3 odsto manje nego u istom periodu prošle godine - saopšteno je iz Turističke organizacije Tivat.