35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  23
  феб
  2019

  Film taksi bluz

  18 i 20Mala scena Centra za kulturu (DTV Partizan)

ANKETA:

Da li je kvalitet života u Tivtu sada bolji nego prije dvadesetak godina?
108 votes
Vijesti
Opština Tivat reagovala je na tekst objavljen u „Danu“ - „Kusovac uplatio 100.000 eura uprkos zabrani Višeg suda“,  u kome je navedeno da opština uplatila prvu ratu sredstava bivšem belgijskom konzulu Žan Luk Dumortijeu uprkos tome što su bankovni računi blokirani sudskom odlukom.
Učenice VII razreda iz OŠ “Drago Milović” iz Tivta  i OŠ “Branko Brinić” iz Radovića, Ivana Živić i Teodora Barbić, sa profesoricom likovne umjetnosti, Milicom Krivokapić,  predstavljale su Tivat na tradicionalnoj Dječijoj likovnoj koloniji “Sv. Pantelejmon”  koja je održana u pobratimskoj opštini Karpoš od 19 do 21. septembra.
Peta po redu i završna u ljetnjoj sezoni, manifestacija „Bokeška maslina“ održana je proteklog vikenda na Pinama. Proizvode od maslina izlagači su posjetiocima predstavili na ukupno 14 štandova.
Posada JK Delfin je više nego zadovoljna svojim nastupom nakon 26 sati od starta sedmog izdanja regate Hiljadu ostrva. Prva etapa ove transjadranske regate počela je juče u podne u Rijeci, a brodovi imaju vremensko ograničenje da stignu u Tivat do srijede, 25.septembra u 12 sati. Trenutno ulaze u Kornatski arhipelag.

Biciklističkom trkom za žene i trkom za rekreativce na 5 km koja je organizovana sa AK "Tivat runing club" na čelu sa Đorđem Premovićem, juče su u Tivtu završene sedmodnevne aktivnosti organizovane povodom Evropske nedelje mobilnosti, čija je realizacija počela 16. septembra okruglim stolom „Fotonaponski...

Na rekreativnoj atletskoj trci na 5 kilometara koja je juče organizovana na Pinama  u sklopu programa obilježavanja Evropske nedelje mobilnosti učestvovalo je preko 40 takmičara u više kategorija: 
Turistička organizacija opštine Tivat obavještava javnost da se koncert Nataše Bekvalac i Magla benda koji je po kalendaru manifestacija 2019. godine, planiran za danas, neće održati.
Povodom Međunarodnog dana čišćenja obale, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom u okviru projekta IPA CBC WELCOME na Velikoj plaži u Ulcinju organizovao je "Veliku akciju čišćenja otpada u moru". Partneri u organizaciji akcije su Institut za biologiju mora iz Kotora, NVO “Književna omladina Tivta”, NVO Dramski studio Budva, Izviđački Odred "24. novembar" iz Bara i Osnovna škola "Maršal Tito" iz Ulcinja.