35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  14
  мар
  2019

  Izložba učeničkih radova "Zaustavite rat - Spasite svijet"

  18SMŠ"Mladost" Tivat

ANKETA:

Da li je kućnim ljubimcima mjesto na javnim plažama?
Vijesti

U “Galeriji Gayo” u Porto Montenegru sinoć je otvorena izložba crteža Uroša Toškovića, jednog od najznačajnijih crnogorskih umjetnika, koga likovni kritičari smatraju jednim od najboljih evropskih i svjetskih crtača. Vlasnik galerije, Gajo Vojvodić o ovoj vrijednoj kolekciji za Radio Tivat kaže: “Ja sam prije otprilike 27,...

U Tivtu je u 85. godini preminuo Aco Popović, dugogodišnji član GPD Tivat i ŠK Mimoza.
U Podgorici je danas odigrano 4. kolo pojedinačnog šahovskog prvenstva Crne Gore, koje je donijelo miroljubive ishode na prve tri table.
Rukometaši Komova iz Andrijevice osvojili su Kup Crne Gore pošto su veceras u finalu u Bijelom Polju savladali Budvanski rivijeru sa 26-21.

Povodom Dana nezavinsoti Crne Gore, 21. maja u nautičkom naselju Porto Montenegro danas je organizovano niz dešavanja pod nazivom „Doživi Porto“. Duž promenade u naselju održano je niz različih sportskih, zabavnih, kulturnih pa čak i obrazovnih aktivnosti, koje su izazvale pažnju posjetilaca. „Organizacija manifestacije imala...

Turistička Organizacija Herceg Novi u saradnji sa Jedriličarskim klubom Jugole Grakalić, Opštinom Herceg Novi i hotelom Lazure organizuje prvu regatu za klasu krstaš "Herceg Novi Sailing Tour", koja će biti održana 1. juna.

Crna Gora danas obilježava Dan nezavisnosti u spomen na 21.maj 2006.godine kada su građani,  u mirnom i demokratskom procesu putem referenduma, odnijeli odluku o izlasku iz državne zajednice sa Srbijom i ponovnom uspostavljanju suverene države.