35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  14
  мар
  2019

  Izložba učeničkih radova "Zaustavite rat - Spasite svijet"

  18SMŠ"Mladost" Tivat

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti
Opštinska organizacija Crvenog krsta Tivat ovh ljetnih dana uspješno ispunjava sve obaveze i zadatke koji su pred njom, kako redovne tako i one koje se  nepredviđeno pojave. Uslovi rada u domu kulture u Gradiošnici su otežani ali to ne smije sprečiti redovno servisiranje svih programa kaže sekretar Duško Božović, gost našeg Radio suncobrana:
Samo zajedničkim radom možemo poboljšati preventivne mjere na terenu i samim tim podići svijest građana kako bi bili spremni za svaku moguću situaciju smatra gost Radio suncobrana Zoran Barbić, komandir službe zaštite i spašavanja opštine Tivat.
Predsjednik Crnogorskog bućarskog saveza Dejan Maslovar, posjetio je Školu bućanja koju vodi naš najtrofejniji bućar Miroslav Petković a koja je pod pokroviteljstvom samog saveza, i tom prilikom uručio omladinskim reprezentativkama i reprezentativcima 5 kompleta buća.

Tim za logistiku u okviru Službe zaštite i spašavanja Opštine Tivat još jednom podsjeća građane na zabranu loženja vatre na otvorenom prostoru, i apeluje da se obezbijedi prohodnost ulica i saobraćajnih prilaza do objekata.

Zidine srednjovjekovnog kompleksa Buća svečano su danas ćutale, puštajući kroz sebe suptilnu, dirljivu i gotovo bolnu verziju melodije "Bokeljska noć" sa violine Nevile Klakor. Tako je počela komemoracija povodom smrti nježne i tanane čarobnice riječi, tivatske pjesnikinje i slikarke, Maje Perfiljeve, koju je upriličio Centar za kulturu.
Kancelarija za evropske integracije Vlade Crne Gore i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine, u ulozi operativnih struktura za sprovođenje IPA Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, u saradnji sa Opštinom Tivat, organizuju sutra u Tivtu aktivnosti na promociji programa.

Internacionalna jedriličarska sportsko-turistička regata 17. Fašinada Cup održava 21. i 22. jula u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva. Regata počinje 21. jula u 12 časova sa startom u Perastu i završava se sa ciljem u Tivtu, kod Porto Montenegra. Drugog dana jedriličari startuju iz Tivta i jedre ka Perastu gdje se regata završava.