35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Na pomolu dogovor DPSa i SDPa

    Na pomolu je dogovor DPS i SDPa oko izbora Ivana Novosela za predsjednika opštine Tivat – saznajemo u opštinskom odboru SDP. U Socijaldemokratskoj partiji očekuju da narednih dana predsjednik lokalnog parlamenta sazove Kolegijum na kome će se utvrditi termin sjednice Skupštine opštine, odložene 29. aprila. Prva tačka dnevnog reda je izbor predsjednika opštine. Koji su uslovi SDPa da podrži kandidata DPSa Ivana Novosela za novog predsjednika opštine, u ovoj partiji nisu htjeli da nam kažu. DPS i SDP u lokalnoj Skupštini imaju 17 odbornika, što je nadpolovična većina.

    Opozicione partije takodje imaju svog kandidata  za predsjednika opštine , a to je Vladimir Arsić iz PZPa. Opozicija ima 15 odbornika u Skupštini opštine Tivat.

ANKETA:

Da li vjerujete institucijama sistema u Crnoj Gori?
Vijesti
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obilježava uspomena na Hristovo krštenje na rijeci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". 

U prijateljskoj utakmici danas se sastaju Grbalj-Sutjeska Utakmica se igra na poomoćnom stadionu u Donjoj Sutvari od 13,30....

Predstava "Mlijeko u prahu" po tekstu Dragane Tripković, u režiji Stevana Bodrože, biće izvedena večeras na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra "Nikola Đurković" u 20 sati.
Pretežno oblačno, u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru pretežno oblačno u višim predjelima snijeg i susnježica, u nižim predjelima kiša, a ponegdje i susnježica. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje duži periodi suvog vremena. Vjetar slab do umjeren, ponegdje i pojačan, uglavnom južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 0 do 13 stepeni. 
Udruženje ugostitelja Tivta zadovoljno je organizacijom novogodišnjeg programa na šetalištu Pine, tokom koga je grad posjetilo desetine hiljada gostiju. Desetodnevni program okupio je regionalne zvijezde među kojima su bili Željko Joksimović, Lepa Brena i mnogi drugi a ugostitelji grada su sa opštinom Tivat i Turističkom organizacijom bili organizatori ovoga višednevnog događaja.