35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  15
  апр
  2019

  Izložba dokumentarne fotografije "Sjećanje i opomena"

  19Foaje Centra za kulturu Tivat

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv kriminala?
Vijesti

Posljednjeg takmičarskog dana, učenici Muzičke škole Tivat osvojili su 15 nagrada na Muzičkom festivalu Crne Gore, koji je održan u Podgorici. Klavir- III kategorija Sekulić Anja iz klase Gabrielle Aksamit osvojila je prvo mjesto sa 99,00 bodova, Molčanov Matija iz klase Oleksija Molčanova osvojio je treće mjesto...

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista - Tivat, svim  pripadnicima  pravoslavne  vjeroispovjesti,  čestita vaskršnje praznike, da ih provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju. OPŠTINSKI ODBOR  DPS  TIVAT -predsjednik dr Siniša  Kusovac  ...

U Tivtu su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora  DPS-a Tivat, kojima su prisustvovali koordinatori u ime  Predsjedništva partije Predrag Nenezić i Izvršnog odbora Goran Jevrić, predsjednik Opštinskog odbora dr Siniša Kusovac, kao i partijski funkcioneri, odbornici i predsjednici Mjesnih odbora.
Građanski pokret URA nastavio je da se bavi i istražuje stanje piste na aerodromu Tivat, te su danas predstavili fotografije oštećenja piste i krivičnu prijavu koju su podnijeli protiv direktora Aerodroma Crne Gore Danila Orlandića.
Radnici koje je angažovala firma „MGI“ počasnog belgijskog konzula Žan Luk Dumortijea na prilazni put kojim se od Jadranske magistrale skreće ka Sportskoj dvorani postavili su jutros bez najave 4 metalna stuba, a spremali su se da postave i metalne mreže i tako zagrade pristup SD Župa kao i kućama i imanjima mještanima Bonića.
U sklopu manifestacije „April – mjesec zdravlja“ danas je održan turnir u malom fudbalu za mlade Tivta. Turnir već tradicinalno organizuje Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja. Na turniru su se oprobale 4 ekipe i to: Kalimanjac, SMŠ Mladost, No name i Hrtovi.
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom je protekle godine izvršilo sanaciju 5 objekata obalne infrastrukture i to: Pristaništa Zaječarsko mulo u Baošićima i pristaništa u uvali Žanjic u opštini Herceg Novi,  potom pristaništa – ponte u Stolivu i  pristaništa – rive Muo u opštini Kotor, kao i pristaništa Bazdanj u opštini Tivat.