35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  15
  апр
  2019

  Zbor građana mjesne zajednice Tivat-Centar

  19Multimedijalna sala Opštine Tivat

ANKETA:

Da li ste zadovoljni radom JP Morsko dobro?
Vijesti
"Tokom istraživanja u biblioteci u Parizu, naišao sam na djelo "Temple od flora" Džona Tortona, staro 220 godina  i tu naišao na prekrasne slike cvijeća koje su me inspirisale za ovu kolekciju koju sam, inače, prikazao prije desetak dana na pariškoj Nedjelji visoke mode", rekao je za naš Radio libanski dizajner visoke mode, Rami Kadi, koji je otvorio drugo veče  IFF u prostoru Sinhra u Porto Montenegru.
Porto Montenegro je zlatni sponzor Internacionalnog Vaterpolo kampa, koji organizuju crnogorski reprezentativci Vjekoslav Pasković i Damjan Danilović – svečano otvaranje istog zakazano je za 22. jul na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro, sa početkom u 19:30h.
Međunarodni plesni seminar u sklopu Festivala plesnog teatra koji CZK realizuje sa Bitef dens kompanijom iz Beograda i tivatskom NVO „Škart“ završen je sinoć prezentacijom za publiku.

U pisanju i implementaciji projekata EU opština Tivat ima desetogodišnje iskustvo koje karakterišu brojni izazovi i uspjesi. O njima je na promotivnom skupu koji su organizovali Kancelarija za evropske integracije Vlade Crne Gore i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine u ulozi operativnih struktura...

Budući da i policija i mediji rade u interesu građana, potrebno je organizovati zajedničke aktivnosti koje bi se ticale podizanja svijesti građana o važnosti poštovanja propisa i prijavljivanja i reagovanja eventaulnih prestupa i krivičnih djela, istakao je direktor Uprave policije Veselin Veljović na radnom doručku sa predstavnicima medija.
Košarkaška reprezentacija Crne Gore nalazi se u petom šeširu uoči žrijeba za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021, koje će se održati u Njemačkoj, Češkoj, Italiji i Gruziji.
Crna Gora će u osmini finala Svjetskog prvenstva igrati protiv trećeplasiranog tima B grupe, Australije.

Četvrti internacionalni Festival uličnih performera InArt održaće se ove godine od 24. do 26. jula u Tivtu, saopštili su iz Turističke organizacije. Kao i prethodnih i ove godina Tivat će ugostiti brojne domaće i inostrane umjetnike iz osam različitih zemalja, koji će svoje performanse izvoditi na...