35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  17
  апр
  2019

  Prezentacija Omladinske kartice za III i IV razred SMŠ

  13hMultimedijalna sala Opštine Tivat

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv korupcije i kriminala?
91 votes
Vijesti

Prilikom zaustavljanja aviona "airbus 321" kompanije Red Wings na parking poziciji na tivatskom aerodromu na točkovima stajnog trapa primjećen je dim. Aerodromske i vatroagsna služba su istog momenta reagovali i u trenutku otklonili problem. Avion je na liniji Moskva Tivat sletio u 18,36, a zbog tog...

Cijene goriva u Crnoj Gori neće se mijenjati u narednih petnaest dana, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
Ljubitelji rukometa u Crnoj Gori sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone .Tron brani Lovćen sa Cetinja, a trofej u Kupu, Komovi iz Andrijevice.
Muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Ukrajine 3:1, u utakmici trećeg kola D grupe Evropskog prvenstva.

U organizaciji Sekretarijata za komunalne poslove, saobraćaj i energetsku efikasnost u Tivtu je danas okruglim stolom na temu: „Fotonaponski potencijal u lokalnoj zajednici kao faktor poboljšanja energetske efikasnosti, urbane mobilnosti i društvene odgovornosti” počela Evropska nedelja mobilnosti. Planirane aktivnosti odvijaće se do 22. septembra, a...

Agencija za zaštitu prirode i životne sredine obavještava zainteresovanu javnost da  je nosilac projekta „QD Hotel and Property Investment Montenegro“ d.o.o. iz Tivta, Plavi Horizonti, Radovići, podnijelo zahtjev za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnju hotelskog kompleksa na lokaciji Plavi horizonti, uvala Pržno.
Šetalište u Donjoj Lastvi, na potezu od igrališta kod Ljetnje pozornice do parka Ivović, dobilo je danas 17 novih sadnica oleandra, koje je nabavio Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj a zasadili radnici službe "Zelenilo" tivatskog Komunalnog.
Jelena Tomašević i Luka Ćupić su pobjednici prvog Luštica Bay porodičnog akvatlona koji je u nedjelju, 15. septembra održan u zalivu Trašte, u akvatorijumu marine Luštica Bay, uz učešće 132 takmičara od čega 79 mališana.
Predsjednik Opštine Tivat, dr Siniša Kusovac, primio je danas sugrađanina, Nenada Adamovića, zaposlenog u jednom od tivatskih marketa koji je nesebičnim i nesvakidašnjim gestom spasio život sugrađanki, inače stalnoj mušteriji, saopštenoje izSlužbe predsjednika.