35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  22
  апр
  2019

  Akcija sadnje povodom Dana planete i promovisanja zelenog koncepta Igara malih zemalja

  9Veliki Gradski park

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
350 votes
Vijesti
Usled očekivanog jakog vjetra olujne jačine, iz Službe zaštite i spasavanja uputili su apel našim sugrađanima da vode računa gdje se parkiraju.

Udruženje parking servisa Crne Gore, čiji članovi su resorna preduzeća iz Berana, Bijelog Polja, Nikšića, Podgorice, Budve, Herceg Novog, Ulcinja i Tivta, formirano je danas u Tivtu, na inicijativu Parking servisa Tivat.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a apelovao je na građane da preduzmu neophodne mjere i radnje, kako bi umanjili rizik od eventualnih poplava i spriječili veće posljedice, budući da su narednih dana meteorolozi najavili novi kišni talas.
U organizaciji Sekretarijata za turizam i preduzetništvo Opštine Tivat, učenici OŠ „Drago Milović“ su danas bili u posjeti firmi i imanju "Moric", u selu Tići na Poluostrvu Luštica, koja je primjer dobrog povezivanja poljoprivrede i turizma.
U Podgorici, Baru, Budvi, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom biće organizovani dočeci Nove godine na otvorenom, kao i višednevni zabavni program i koncerti poznatih izvođača iz regiona.
Nakon poraza na Cetinju protiv Lovćena 27:25 u RK Partizan sve misli okrenute su meču u petak, kada dočekuju bjelopoljsko Jedinstvo.
Međunarodni festival klapa Perast  objavljuje Foto konkurs „Volim Perast"za 25 najboljih fotografija Perasta. Konkurs će biti otvoren od 1. decembra 2019. do 1. februara 2020. godine, za sve zainteresovane autore fotografija Perasta (grad, otoci, detalji, panorame itd.),