35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  02
  мај
  2019

  Promocija golfa

  14-18Pine

ANKETA:

Da li je hrana u Crnoj Gori na nivou evropskog standarda?
316 votes
Vijesti

U predstavi “Krčmarica Mirandolina” pozorišta Boško Buha iz Beograda koju je imala priliku da pogleda i tivatska publika, igra i glumac Andrija Milošević koji je najavio da će krajem narednog mjeseca ili početkom marta ponovo gostovati u Tivtu, ali sa predstavom njegovog pozorišta koje je...

Na Krimovici je danas završena praktična i teorijska obuka u sklopu golf akademije, koju je Golf klub Knjaginja Milica prvi put organizovao u Crnoj Gori, a polaznicima je uvjerenja o završenoj obuci uručio predsjednik kluba Risto Lučić. 

Zemljotres jačine 4,3 stepeni po Rihteru pogodio je danas Albaniju, navodi se na sajtu Evropskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Fudbaleri Arsenala počeli su pripreme za proljećni dio sezone u Drugoj fudbalskoj ligi.
Primijetio sam da ovih dana mnogi misleći ljudi u Crnoj Gori povlače analogiju između takozvanog “dešavanja naroda” 1988. i 1989. godine, tj. Antibirokratske revolucije, sa jedne strane, i aktuelnih litijâ i protestâ izazvanih izglasavanjem Zakona o slobodi vjeroispovjedi, sa druge / pišr iu autorskom članku dr Miomir Abović.
Novi Zakon o radu stupio je na snagu 8. januara. Pobjeda je danas objavila stručan komentar dr Vesne Simović Zvicer, koja je bila koordinatorka Radne grupe za Izradu zakona.

Pretežno oblačno, uglavnom tokom prijepodneva mjestimično sa padavinama. U drugom dijelu dana, u južnim i centralnim predjelima, djelimično razvedravanje. Vjetar krajem dana i tokom noći mjestimično umjeren do pojačan, na jugoistoku na udare i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 13 stepeni. Prognoza za...