35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  02
  мај
  2019

  Promocija golfa

  14-18Pine

ANKETA:

Da li ste zadovoljni novim Zakonom o slobodi vjeroispovjesti?
15177 votes
Vijesti

Prijepodne umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom, a u sjevernim ponegdje i centralnim predjelima, sa snijegom i susnježicom. Od sredine dana dosta sunčanih intervala, a tokom noći postepeno novo naoblačenje. Vjetar umjeren do jak, sjeverni i zapadni, poslijepodne će znatno oslabiti,...

Vaterpolisti Jadran Carina su na svom bazenu izgubili od dubrovačkog Juga sa  17:9 u meču Regionalne A1 lige.
Rezultati analize na Institutu za javno zdravlje Crne Gore uzoraka uzetih od pacijentkinje iz Tivta, a koja je prethodno boravila u sjevernoj Italiji na području gdje postoji rizik od corona virusa, za koju se danas poslijepodne posumnjalo da je možda zaražena su NEGATIVNI, saopšeno je iz Opšte bolnice Kotor -- objavljeno je na sajtu Boka News.
Rukometaši Partizana plasirali su se medju cetiri najbolje ekipe u Kupu, pošto su danas savladali Budvansku rivijeru 28-20.

U skladu sa posljednim izmjenama Zakona  o teritorijalnoj organizaciji  predsjednik Opštine donio je Odluku o privremenom davanju naziva ulica na teritoriji opštine Tivat. S obzirom na drugačiju proceduru od one koja je inače propisana radi se o vrlo kratkim rokovima, cijeli proces je ubrzan i...

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom u oktobru je sprovelo tender i izabralo izvođača radova- firmu Del Mar iz Budve, koje je u obavezi da tokom naredna četiri mjeseca ukloni sve privremene objekte u zoni morskog dobra koji nisu planirani Programom privremenih objekata.
Zbog izgradnje kružnog toka  na raskrsnici kod bivšeg Doma vojske,  od danas (26.02.) do 10.05. biće potpuno obustavljen saobraćaj na dijelu ulice Blaža Jovanovića. Radi se o dionici od upravne zgrade Adriatic Marinas do izlaza na magistralni put.
Nakon pojave koronavirusa i savjeta Instituta za javno zdravlje kako se najbolje zaštititi, u tivatskim apotekama je nestašica zaštitnih maski. Kako se naši sugrađani spremaju za eventualnu pojavu virusa pitali smo naše apotekare.