35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  19
  мај
  2019

  Sajam suvenira i rukotvorina

  10-18hPine

ANKETA:

Da li podržavate Zakon o ograničavanju duvanskih proizvoda?
Vijesti
Jučer je održana XXX. sjednica Skupštine općine Tivat, na kojoj su aktivno sudjelovali i odbornici Hrvatske građanske inicijative, zajedno s dopredsjednikom Općine i predsjednikom lokalnog HGI Ilijom Janovićem, stoji u saopštenju ove stranke.

Turistička organizacija Tivat najavljuje stand up komediju “Svi ćemo se jednog dana kopat u Evropu”, koju će uživo na rivi Pine u Tivtu, izvesti THE BOOKS OF KNJIGE večeras sa početkom u 21:00h. Riječ je o projekciji jedne epizode i interaktivnom razgovoru sa poznatim Buksovcima. Veče...

"Be My Superstar", interaktivna opera na temu vršnjačkog nasilja bazirana na tekstu Jana Verburga, u režiji Aleksandre Lakroa i na muziku Šimona Vosečeka, biće premijerno izvedena večeras od 21 sat u hercegnovskoj dvorani Park, na festivalu Operosa Montegro Opera. Festival će trajati do 24. avgusta...

Natpis sa stihovima pjesme „Bokeljska noć”, sa potpisom i siluetom autorke Maje Perfiljeve, postavljen je iznad kotorskih glavnih gradskih vrata u znak sjećanja na pjesnikinju koja je na najljepši način opjevala emociju koja prati feštu nad feštama.
Tradicionalna kotorska fešta, Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, biće održana u subotu, 24. avgusta od 21 sat a njen početak najaviće kotorska Gradska muzika i jedrilice Jedriličarskog kluba „Lahor“. Ulaskom u koridor, 45 okićenih barki sa desetak vučnih brodova predstaviće se publici i žiriju i konkurisaće za nagrade, čiji je fond 4.500 eura.