35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  19
  мај
  2019

  Clikc for help humanitarna akcija

  11-14hPine

ANKETA:

Da li vam se svidio tivatski Karneval?
Vijesti

Azzam, jahta dugačka 180 metara, koja je u vlasništvu predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Šeika Kalifa bin Zajeda al-Najana, uplovila je danas u marinu Porto Montenegro u Tivtu. Građena je u brodogradilištu Lurssen Yachts. Azzam je jedna od najizazovnijih i najkompleksnijih jahti koje su oni ikada konstrulisali....

U Domu kulture u Donjoj Lastvi sinoć je održan koncert podmlatka Matice slovačke, učenika crkvene Gimnazije iz Banske Bistrice iz Slovačke, koji su prezentovali kulturu svoje zemlje pjevajući kako crkvene, tako i narodne pjesme ali i popularnu muziku. Kako je njihova škola bilingvistička, nastavu izvode i na engleskom i njemačkom jeziku, pa su, pored slovačkog, pjevali pjesme na tim jezicima. Kao poklon domaćinima za kraj su otpjevali pjesmu “Dalmacijo”.
Glazbeno prosvjetno društvo Tivat je proslavilo 110-tu godišnjicu spektakularnom manifestacijom na Pinama pod nazivom „Veliki šušur“. Orkesttri  Gradske muzike iz Crne Gore, BiH, Albanije i Hrvatske i dva orkestra tivatske Muzičke škole  održali su koncerte u prisustvu brojne publike.

Kulturno – edukativni projekat „Putevima bokeljskih Hrvata“ se nastavlja koncertom Danijele Martinović na Platou ispred podmornice u Portu Montenegru, danas od 20 sati. U stominutnom programu ona će izvesti hitove iz svoje bogate karijere, ali i neke od pjesama iz Boke Kotorske. Prije koncerta, na...

Pretežno sunčano, toplo i sparno. Poslijepodne i u večernjim satima promjenljivo oblačno, mjestimično uz kišu ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom, u kontinentalnim predjelima.
Po zvaničnim podacima Tivat koji ove godine do sada broji najveći broj gostiju, je u potpunom haosu i nespremno je dočekao prvi veći talas gostiju, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA u Tivtu.