35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Uto
  28
  мај
  2019

  Stonoteniski turnir Igara malih zemalja Evrope

  9 - tokom cijelog danaSD Župa

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
579 votes
Vijesti
NVO" Miholjski zbor" je, godinu dana nakon uvodjenja carinskih barijera na robu iz Srbije od strane Pristinskih vlasti i velike akcije prikupljanja namirnica za narodne kuhinje na Kosmetu, prošle nedelje sa pedesetak članova i vjernika obišao srpske Manastire i tom prilikom uručili finansijsku pomoć-stoji u saopštenju.
Članice Sportsko-plesnog studija „Diamond“ iz Tivta, proteklog vikenda na medjunarodnom takmičenju u Nikšiću osvojile su četiri zlatne medalje i jednu bronzanu. Predstavile su se sa tri grupne tačke i dvije solo.
Da je Dječiji parlament veoma ozbiljna institucija pokazalo je današnje zasijedanje i pitanja upućena rukovodstvu opštine, sekretarima Sekretarijata, direktorima javnih preduzeća i obrazovnih institrucija i predstavnicima policije. 

Arsenal Club Porto Montenegro novo je pristupačno i inspirativno radno okruženje po principu fleksibilnog korišćenja coworking prostora i kancelarije za tim ljudi koji traže funkcionalnu bazu sa svoje poslovanje u tivatskom nautičkom naselju, ili jednostavno žele odličan prostor za svoju kompaniju ili free-lance projekte, rekao...

Predsjednici Crne Gore i Italije Milo Đukanović i Serđo Matarela, pritiskom na taster, pustili su u rad podmorski kabl između Crne Gore i Italije.
Članovi Dječjeg saveza Tivat, u sklopu kreativno likovne radionice oslikali su zid u ulici Luke Tomanovića u centru grada, sa motivima primorskog pejzaža. Projekat je realizovan pod mentorstvom akademskog slikara Zorana Krute i profesorice likovne kulture Milice Krivokapić, a finansiran od strane Porto Montenegra.

Na tivatskoj rivijeri boravi 1 057 gostiju ili 23%  više nego u istom periodu protekle godine, poadaci su Turističke organizacije. U privatnom smještaju je smješteno 827, a hotelima 230 stranaca.  ...

Opštinski Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, shodno svojoj nadležnosti i Odlukama o podizanju spomen – obilježja usvojenim na sjednici SO održanoj 20.08.2019. godine, u ponedjeljak, 18. novembra, će organizovati otkrivanje spomen - ploča posvećenih Dragu Miloviću i Branku Briniću ispred JU OŠ “Branko Brinić” u 10:30 sati; dok će otkrivanje spomen- ploče Dragu Miloviću biti organizovano ispred glavnog ulaza JU OŠ “Drago Milović” u 11:30 sati.
SPKD „Prosvjeta“ raspisuje literarni konkurs za učenike osnovnih škola u Boki Kotorskoj u čast i slavu Svetog Save. Ovogodišnja tema je „Moje pismo Svetom Savi“.