35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  01
  јун
  2019

  PROMOCIJA KNJIGE DON NIKA LUKOVIĆA

  20hZbirka pomorskog nasljedja, Porto Montenegro

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv korupcije i kriminala?
194 votes
Vijesti
Rođena Beograđanka, Milica N. Popović za svoj je mali raj izabrala selo Klinci na Luštici, gdje često „biježi“ iz historijskog centra Firence za koju je posao konzervatorke i restauratorke srednjevjekovnih rukopisa i knjiga veže već 26 godina. Svoju esenciju izražava kroz ples, kojim se poslednjih godina bavi i kao licencirani plesni terapeut.
Nedjelju mobilnosti u Tivtu uveličao je 80-godišnji šahista iz Srbije Miroljub Trpković.On je na štandu ŠK Mimoza igrao sa tivatskim šahistima.
Muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Poljske 3:0, u utakmici četvrtog kola D grupe Evropskog prvenstva.

NVU “Omladinski klub Tivat” i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” u četvrtak, 19.09.2019. godine na gradskoj rivi Pine (Gumno) organizuju “Sajam kulturnih vrijednosti  i dobara” na kojem će organizacije iz Tivta zajedno sa mladima predstaviti svoje potencijale kada je oblast kulture u pitanju. “Sajam kulturnih vrijednosti...

Služba zaštite i spašavanja Tivat je do današnjeg dana imala ukupno 275 intervencija. I pored toga, komandir SZS Zoran Barbić ističe da je sezona protekla dobro, mali broj požara na otvorenom, u čemu je pomogao preventivni rad, ali i vremenski uslovi.

Tivat je prije nekoliko dana dobio glavnog gradskog arhitektu, a stanje na području Opštine za Radio Tivat ocjenio je glavni državni arhitekta, Dušan Vuksanović koji je juče prisutvovao okruglom stolu u Opštini na temu „Fotonaponski potencijal u lokalnoj zajednici kao faktor poboljšanja energetske efikasnosti, urbane...

I fudbalski drugoligaši sjutra (srijeda) igraju vanredno 8. kolo. Arsenal gostuje barskom Mornaru.