35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  12
  јун
  2019

  Film: X-MEN:MRAČNI FENIKS

  21Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li Komunalno Tivat treba da bude zakupac pristaništa Pine?
Vijesti
"Ja sam, prije svega, sačuvala ono izvorno. Kućica je onakva kakva je bila i prije 150 godina, takođe i kameno dvorište sa kamenom klupom i stolom , sa sačuvanom suhomeđom popunjenom čuvarkućom i orizom, sukulentnim biljnim vrstama koje trpe sušu i vole da rastu u pukotinama kamena, udahnjujući mu život", riječi su Brune Mudrić Petrović dobitnice nagrade "Turistički cvijet" za najljepši klasični  vrt, ambijentalnu cjelinu.
Za trgovce u Crnoj Gori nedjelja će biti neradni dan, pošto su poslanici u Skupštni Crne Gore glasali za promjene Zakona o unutrašnjoj trgovini.
Fondacija „Art of living“ iz Tivta sjutra će u Velikom gradskom parku obilježiti Medjunarodni dan joge, a početak je najavljen u 7 časova. Jogom do harmonije i mira poruka je ovog dogadjaja, istakla je Dragana Mladenović iz fondacije „Art of living“.
Svaki dan ćemo biti sve zabrinutiji zbog posljednica nautičkog turizma i zato loklalne samouprave, država i inspekcije treba da se ozbiljno pozabave ovom problematikom, da zakonskim regulativama i implementacijom naprave red i rez, da se spriječi ili bar neutrališe zagađenje i da se hitno zaštiti životna sredina”, rekao je u našem programu dr Rade Ćoso , dugogodišnji turistički radnik koji je nedavno u Beogradu odbranio doktorsku disertaciju na temu “Značaj razvoja nautičkog turizma za razvoj turizma Crne Gore”.

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić posjetio je juče sa saradnicima Institut za biologiju mora Univerziteta Crne Gore u Kotoru. Na sastanku sa rukovodstvom Instituta razgovarano je o nastavku saradnje te dvije institucije u realizaciji aktuelnih i budućih projekata, prije...

Vlada Crne Gore pozvala je Opštinu Tivat da državi, bez naknade, vrati pravo raspolaganja na 220 hiljada kvadrata koji se nalaze na 124 parcele u katastarskoj opštini Mrčevac što je neophodno zbog davanja koncesije na aerodrome, navedeno je u infiormaciji Vlade usvojenoj prošlog mjeseca, a...

Uprava carina saopštava da su njeni službenici oduzeli neprijavljenu robu-brodska jedra u carinskoj ispostavi Luka Tivat. Tokom redovnog obilaska marine Porto Montenegro, carinici su 15. juna, kod stranog državljanina pronašli i oduzeli tri brodska jedra, koja nisu bila prijavljena. Prekršajni nalog je izdat a roba...

Igrači starijeg dječijeg ansambla KUD-a “Boka”, vratili su se iz Italije, gdje su učestvovali na desetom internacionalnom folklornom festivalu “Venice Fest” u Lido di Jesolo u Veneciji.
Crnogorska najoštrije osuđuje potez loklane vlasti kojim dodatno zadužuje građane Tivta u iznosu od 1,5 miliona eura, navodeći da je Kusovac ovim potezom djelimično odgovorio na pitanja koja postavljaju mjesecima unazad.