35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  16
  јун
  2019

  Film: Ljudi u crnom

  21Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv korupcije i kriminala?
244 votes
Vijesti

Prvi Street day u Tivtu održan je juče u organizaciji Sekretarijata za komunalne poslove saobraćaj i energetsku efikasnost, uz učešće građana, turista, mališana vrtićkog i školskog uzrasta u drugih ljubitelja sportsko-zabavnih aktivnosti. Interaktivna manifestacija dio je aktivnosti planiranih u okviru obilježavanja Evropske nedjelje mobilnosti. Maštovita akcija...

Crnogorski stonoteniser Filip Radović sa srebrnom medaljom završio je nastup na Evropskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom u Helsingborgu.

Fudbaleri Arsenala poraženi su u Baru od Mornara sa 2-1.u vanrednom kolu Druge lige.

Fudbaleri Grblja i OFK Titograda odigrali su slabu utakmicu u kojoj je slavio manje slabiji protivnik iz Podgorice sa 2-0.

Rezultati analize kvaliteta morske vode za 100 javnih kupališta, koju je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 10. do 12. septembra pokazali su da je na 90% kupališta kvalitet morske vode bio K1 klase, dok je na 10% kupališta bio K2 klase. Ovi...

Zbog problema, kako navode, sa bukom iz kafane „2D“ u zgradi u kojoj imaju stan, u ulici Palih boraca 22C, jutros su se našoj redakciji obratili Gordana Čović Jojić ljekar u penziji i njen suprug Čedomir Jojić iz Beograda.
IV Međunarodni moto skup počinje danas i trajaće do nedjelje, 22. septembra, u organizaciji  Moto kluba "Bezbjednost" zajedno sa Internacionalnom Policijskom Asocijacijom (IPA), Sekcija Crna Gora i Upravom Policije.
Učenici završnih razreda SMŠ „Mladost“ i Muzičke škole u okviru maturskog putovanja boravili su u Budimpešti, Pragu, Drezdenu i Beču. Djaci su posjetili najznačniju i najposjećeniju atrakciju u Beču, dvorac Šenbrun koji godišnje posjeti preko dva miliona posjetilaca, kao i zabavni park Wurstelprater, najstariji zabavni park na svijetu.