35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sub
  22
  јун
  2019

  Mediteranske note: Solisti Menjuhinove akademije

  21,30Luštica Bay

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
211 votes
Vijesti

Popunjenost kapaciteta hotela Čedi u kompleksu Luštica Bay u oktobru je bila na nivou od oko 80 odsto, a gosti koji borave u hotelu su u najvećem broju iz Zapadne Evrope i Azije. U strukturi gostiju koji dolaze iz Zapadne Evrope najviše je onih sa...

Osam sadnica rogača posađeno je danas na rivi u Donjoj Lastvi, u zajedničkoj akciji Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj i d.o.o. „Komunalno“ Tivat. Duž šetališta, na dijelu od igrališta do parka Ivović, zasađeno je osam rogača visine oko 3,5 m.

Predsjednik OO Crnogorske Tivat i bivši sekretar za informacione sisteme i zajedničke poslove, Goran Božović, ne odustaje od istih teza, primitivnog vrijeđanja i smiješnih pokušaja diskreditacije i omalovažavanja dojučerašnjih kolega, ali i banalnih patetičnih hvalospjeva na sopstveni račun. Da nije tužno, bilo bi smiješno - kaže se u saopštenju iz kabineta Opštien Tivat dr Siniše Kusovca.

Umjereno do potpuno oblačno, prijepodne u južnim i centralnim predjelima mjestimično slaba kiša, a u drugom dijelu dana i tokom noći umjerena do jaka kiša, ponegdje i grmljavina, u cijeloj zemlji. Vjetar umjeren do jak južni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 15, najviša dnevna od 12 do 22 stepena.
Kolektivna izložba mladih tivatskih slikara povodom Dana Opšine Tivat, biće otvorena sutra veče u JU Muzej i galerija Tivat. Izložba je prodajnog tipa sa humanitarnnim karakterom, a biće organiziovana aukcija slika.
U napadu na predsjednika Crnogorske Božovića, korumpirani funkcioneri u ime Opštine građanima kroz saopštenje poručuju da platu treba da prima samo onaj koji žmuri na nepočinstva koja obavlja korumpirana vlast. Objavili su doslovce da “nije etički primati platu i kritikovati vlast” i samim tim ugrozili slobodu mišljenja svih zaposlenih u javnoj administraciji, piše u saopštenju OO DEMOS-a Tivat.
Odlukom zajedničkog tehničkog programskog odbora, na javnom konkursu za Interreg IPA program prekogranične saradnje Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gora prihvaćen je i projekat akronima TELE.DOC, odnosno „Inovativne upravljačke prakse kod trauma i povreda za poboljšanje uslova liječenja pacijenata u prekograničnom području" – saopšteno je iz Opšte bolnice Kotor.
"Barski nadbiskup i apostolski upravitelj Kotorske biskupije jučer je u posjet primio Adrijana Vuksanovića, predsjednika Hrvatske građanske inicijative i parlamentarnog zastupnika u Skupštini Crne Gore", saopštili su iz HGI.