35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Ned
  28
  јул
  2019

  Dame biraju, Altteatar, Purgatorije

  9:30 pmVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
413 votes
Vijesti
U prostorijama Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat, danas,13. novembra, održana je sjednica Savjeta za kulturu Opštine Tivat - saopšteno je iz Sekretarijata.

U organizaciji  Sekretarijata za turizam i preduzetništvo danas je održana edukativna radionica na seoskom gazdinustvu „Kameno gnijezdo“ u Đuraševićima koje zajednički vode porodice Brinić i Petrić. Tema radionice koja se održava u sklopu manifestacije Novembarski dani je kako unaprijediti prodaju proizvoda, odnos kako upakovati proizvod. Cilj...

U sklopu izgradnje atmosferske kanalizacije, na Seljanovu je u toku polaganje cijevi u trupu Jadranske magistrale na dionici od raskrsnice za objekat Crvenog krsta i Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju do raskrsnice kod hotela Tivat.
  U 80. godini života preminula je Mani Gotovac, najpoznatija hrvatska teatrologinja, javljaju hrvatski mediji. Gotovac je bila prva intendantica u istoriji hrvatskog glumišta. Juče je napunila 80 godina, a rođendan je dočekala u bolnici.
Odložena utakmica 15. kola Prve Telekom fudbalske lige između Grblja i Budućnosti odigraće se 14. decembra - saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore.