35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Čet
  01
  авг
  2019
  Sre
  07
  авг
  2019

  Crtani film "Kralj lavova" sinh. 3D

  19,30hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li se Crna Gora uspješno bori protiv korupcije i kriminala?
244 votes
Vijesti
Crnogorski stonoteniser Filip Radović sa srebrnom medaljom završio je nastup na Evropskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom u Helsingborgu.

Fudbaleri Arsenala poraženi su u Baru od Mornara sa 2-1.u vanrednom kolu Druge lige.

Fudbaleri Grblja i OFK Titograda odigrali su slabu utakmicu u kojoj je slavio manje slabiji protivnik iz Podgorice sa 2-0.

Rezultati analize kvaliteta morske vode za 100 javnih kupališta, koju je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 10. do 12. septembra pokazali su da je na 90% kupališta kvalitet morske vode bio K1 klase, dok je na 10% kupališta bio K2 klase. Ovi...

Zbog problema, kako navode, sa bukom iz kafane „2D“ u zgradi u kojoj imaju stan, u ulici Palih boraca 22C, jutros su se našoj redakciji obratili Gordana Čović Jojić ljekar u penziji i njen suprug Čedomir Jojić iz Beograda.
IV Međunarodni moto skup počinje danas i trajaće do nedjelje, 22. septembra, u organizaciji  Moto kluba "Bezbjednost" zajedno sa Internacionalnom Policijskom Asocijacijom (IPA), Sekcija Crna Gora i Upravom Policije.
Učenici završnih razreda SMŠ „Mladost“ i Muzičke škole u okviru maturskog putovanja boravili su u Budimpešti, Pragu, Drezdenu i Beču. Djaci su posjetili najznačniju i najposjećeniju atrakciju u Beču, dvorac Šenbrun koji godišnje posjeti preko dva miliona posjetilaca, kao i zabavni park Wurstelprater, najstariji zabavni park na svijetu.

Opština Tivat pridružila se ove godine po prvi put globalnoj kampanji obilježavanja 17. septembra, Svjetskog dana bezbjednosti pacijenata, osvjetljavanjem opštinske zgrade narandžastom bojom, saopštili su iz Opštine. Kampanju realizuju Ministarstvo zdravlja, Kancelarija Svjetske zdravstvene organizacije za Crnu Goru i Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja....