35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

  • Čet
    08
    авг
    2019
    Sre
    14
    авг
    2019

    Film "PAKLENE ULICE HOBS I ŠO"

    21,30Velika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li podržavate Zakon o ograničavanju duvanskih proizvoda?
Vijesti
"Kad su me pozvali da igram Sofku  bila sam jako uzbuđena i uplašena, zato što je to jedan od najpoznatijih likova naše književnosti.“ – kaže za naš radio Jovana Stoiljković koja tumači Sofku u predstavi „Nečista krv“, izvedenoj  u Tivtu kao takmičarska predstva Purgatorija.

U poljskom gradu Dživnovu održava se Evropsko prvenstvo u jedrenju za klasu Laser do 21 godine na kom se takmiči naš juniorski reprezentativac Ilija Marković, jedriličar JK Delfin Tivat, koji je nakon prvog dana finalnih regata zabilježio 6. i 29. ulazak u cilj. Ilija je trenutno  8 Evropljanin do 19 godina.

Prodaja udžbenika za osnovnu i srednju školu u crnogorskim knjižarama počeće danas. Iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva su saopštili da su cijene na prošlogodišnjem nivou, odnosno da su niže za 3,30 eura jer se ove godine ne prodaje link za muzičku kulturu. Izuzetak je,...

Nakon odlične igre fudbaleri Arsenala savladali su Ibar iz Rožaja 4-11, zabilježivši prvu prvenstvenu pobjedu.

Osnovna škola „Drago Milović“ u školskoj 2019/2020 godini imaće preko 1 600 učenika i taj broj nije konačan jer se svakodnevno upisuju novi đaci. U prvi razred u narednoj školskoj godini upisano je oko 200 prvaka, kazao je direktor škole, Predrag Šušić istakavši da se...

Velemajstor Dragisa Blagojevic iz Nikšica pobjednik je tradicionalnog 34.   šahovskog turnira Memorijala Djordjije Djoko Vujkovic koji je danas odrzan u Prčanju.
Turistička organizacija Tivat za sve ljubitelje TIVTOVANJA najavljuje veče u ritmu dobre muzike - TIVAT ROCK’S. Večeras će  na rivi Pine od 21:30h održati koncert hrvatska  rock grupa Silente.