35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pon
  12
  авг
  2019

  Koncert Tijane Bogićević

  21,30Ljetnja pozornica Tivat

ANKETA:

Da li treba organizovati opstinski referendum o zakupu aerodroma Tivat?
527 votes
Vijesti
Dvije grupe JPU“Bambi“, srednja vaspitna I i starija vaspitna I, su u saradnji sa roditeljima i upravom vrtića, proteklih dana prikupljali odjeću i obuću kako bi pomogli one kojima je to prijeko potrebno posebno zbog hladnih dana koji dolaze.
Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava da je organizovano prethodno učešće javnosti u periodu od 11.11. do 11.12.2019.godine u cilju upoznavanja zainteresovane javnosti sa ciljevima i svrhom izrade Izmjena i dopuna DUP-a "Golf I Donji Radovići Zapad", Opština Tivat .
Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u saradnji sa Opštinom Tivat - Sekretarijatom za mlade, sport i socijalna pitanja, realizovala je u prethodna tri dana radionicu u okviru nacionalnog programa osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima koja je okupila 21-og polaznika. Ovaj nacionalni program organizovan je treću godinu zaredom, a prvi put u Tivtu.
U sklopu "Novembarskih dana" Kulturno zavičajno udruženje “Napredak” iz Gornje Lastve, organizuje multimedijalno veče “Boka kraj ljepote tajanstvene”, koje će se održati u nedjelju, 17. novembra sa početkom u 19 sati u Domu kulture "Josip Marković" u Gornjoj Lastvi.

Danas je Svjetski dan borbe protiv dijabetesa. Obilježava se svake godine 14. novembra, na dan kada je 1891.godine rođen ser Frederik Banting naučnik i ljekar koji je sa Čarls Bestom doprinio otkriću insulina 1922. godine i godinu dana kasnije dobio Nobelovu nagradu. Ovaj dan obilježen je...

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovarao je u Londonu sa predstavnicima kompanije Qatari Diar koja je u Crnoj Gori 2010. godine kupila 285.000 m² terena na prostoru nekadašnjeg hotela Plavi Horizonti u uvali Pržna kako bi izgradila turistički kompleks.