35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Pet
  13
  сеп
  2019

  Ethno Jazz Orchestra (Tivat World festival)

  20Porto Montenegro

ANKETA:

Da li biste prihvatili posao u inostranstvu?
32 votes
Vijesti
Kapacitet azila za napuštene životinje u Kavču projektovan je za najviše 150 mjesta, a kako  je saopšteno Radio Kotoru iz Komunalnog preduzeća u ovom trenutku je u pomenutom prostoru smješteno pedesetak životinja više.
Mlade košarkašice KK Sea Stars iz Tivta u subotu 25. januara gostuju u Sarajevu na međunarodnom turniru za košarkašice u generaciji minibasket rođene 2008. i mlađe.
Cijene goriva se u naredne dvije sedmice neće mijenjati, saopšteno je danas iz Ministarstva ekonomije.
Pozorišna predstava “Da bar nisam žensko” biće odigrana u četvrtak, 23.januara u 20h u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat.

Fond za zdravstveno osiguranje omogućio je crnogorskim pacijentima da od danas, putem servisa eNaručivanje, elektronski naručuju terapije za hronična oboljenja, doznake i potvrde, a bez posjete izabranom doktoru, prenosi CDM.

Pravoslavni vjernici u Crnoj Gori danas slave Svetog Jovana Krstitelja, praznik posvećen svetitelju i proroku koji je krstio Isusa Hrista na rijeci Jordan. Ovaj praznik posvećen je Isusovom rođaku, poznatom kao Jovan Preteča. Jovan se zove Krstitelj, jer je, po vjerskom učenju, krstio Isusa Hrista, a Preteča...

U četvrtfinalu Kupa Crne Gore košarkaši Teoda večeras od 19 sati u SD Župa dočekuje cetinjski Lovćen.