35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Sre
  18
  сеп
  2019

  Film Na djavoljem putu

  18,30hVelika sala Centra za kulturu

ANKETA:

Da li ste zadovoljni predloženim budzetom Opštine Tivat za 2020. godinu?
49 votes
Vijesti
Vaterpolisti Jadran Carina savladali su Sintez iz Kazanja 12:9 u utakmici 7. kola Lige šampiona.
Ne postoje nikakve naznake da je sigurnost vazdušne plovidbe na bilo koji način ugrožena, saopštila je crnogorska Agencija za civilno vazduhoplovstvo (ACV).

Ekipa emisije “NVO sektor” RTCG prije mjesec dana posjetila je četiri nevladine organizacije u Tivtu. Priča o Evropskom domu Tivat  biće emitovana na I programu nacionalnog javnog servisa danas u 18 sati i pet minuta. Urednica emisije je Mirjana Divac....

Završen je prvi dio šampionata za rukometašice u Drugoj rukometnoj ligi Crne Gore koji je za tivatske rukometašice bio više nego uspiješan.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija 31. oktobra 2003. godine je usvojila Konvenciju Ujedinjenih nacija protiv korupcije i proglasila 9. decembar Međunarodnim danom borbe protiv korupcije. Konvencija je stupila na snagu 2005, a tema dana 2019. je „Ujedinjeni protiv korupcije“. Globalna kampanja #UnitedAgainstCorrupment se fokusira na korupciju kao...

Mališani iz Dječijeg doma „Mladost“ Bijela u Herceg Novom biće gosti Tivta 29.decembra, tokom dječijeg novogodišnjeg dana čiji su generalni pokrovitelji opštinska preduzeća i ustanove Vodovod i kanalizacija, Autobuska, Parking servis, DOO Komunalno i SC Župa. U okviru programa predviđen je koncert i nastup Leontine, Minje Subote i njihovih gostiju.
Cijene goriva naredne dvije sedmice biće bez promjena, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Simboličnim pritiskom na “enter” Dragan Popadić direktor Radio Tivta, priključio je ovaj medij na novi, zajednički sajt Unije lokalnih javnih emitera Crne Gore: