35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Event Information:

 • Uto
  24
  сеп
  2019

  Baština u dječijim očima

  9,30Muzej i galerija Tivat

ANKETA:

Treba li Tivtu nova sportska dvorana?
88 votes
Vijesti

Radnici Službe komunalija tivatskog Komunalnog jutros, tokom redovnog sakupljanja otpada,  sreli su se sa ogromnim količinama različitog otpada na brojnim lokacijama na području Tivta. Prema riječima šefa Službe, Miloša Tripinovića radncii su pokupili preko 50 kubika različitog otpada, od komunalnog, zelenog i gabaritnog do građevinskog materijala. Otpad...

U Crnoj Gori će od ponoći, litar eurosupera BMB 98, BMB 95 kao i litar lož ulja biti jeftiniji tri centa, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
Na prvoj donatorskoj večeri koju je organizovao Savjet roditelja vrtića „Bambi“ prošlog decembra, prikupljeno je oko 17 hiljada eura, što u novcu, što u robi i uslugama.
Crnogorska posada predvođena skiperom Milošem Radonjićem iz JK Lahor Kotor postigla je istorijski uspjeh za crnogorsko jedrenje, završivši svoj nastup na najvećoj regati na svjetu- 51. tršćanskoj Barcolani-prva u svojoj klasi, a druga u ukupnom poretku među 2200 krstaša.

Zaštita šuma od požara je kompleksno pitanje i zahtijeva integrisani pristup kako lokalne zajednice tako i državnih organa, zaključeno je na sastanku SZS Tivat sa Upravom za šume Crne Gore. Sastanak kome su u ime SZS Tivat prisustvovali komandir Zoran Barbić i savjetnica Sanela Fičer...

More u naselju Donja Lastva u Tivtu ponovno je jutros bilo prekriveno velikim mrljama od ogromnih količina vode pomiješane sa zemljom i blatom, a koja se u more uliva kroz jedan od ispusta atmosferske kanalizacije.
U 4. kolu Udruženja klubova Jug, fudbaleri Obilića pobijedili su kao gosti Cetinje 3-0, dok je Hajduk bio bolji od Sloge Stari Bar 5-0.